2015-09-20 23:43:00
Φωτογραφία για ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ
                    Μαζί στην εξέδρα της πλατείας Κλαυθμώνος Τσίπρας - Καμμένος

Τη νέα κυβερνητική συνεργασία με τον Πάνο Καμμένο και τους ΑΝΕΛ επιβεβαίωσε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας μετά το εκλογικό αποτέλεσμα στο κεντρικό εκλογικό περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Κλαυθμώνος, όπου έγινε δεκτός με ενθουσιασμός από πλήθος κόσμου, ενώ στο βήμα μαζί του ανέβηκε και ο Πάνος Καμμένος. Ο κ. Τσίπρας ευχαρίστησε τους Ανεξάρτητους Έλληνες και τον Πάνο Καμμένο «που ενώνουν τις δυνάμεις τους μαζί μας κάτω από τη σημαία της εντιμότητας».

Σημείωσε ότι πήρε εντολή τετραετίας και συμπλήρωσε πως η κυβέρνηση αυτή θα έχει μπροστά της δυσκολίες. «Η ανάκαμψη δεν θα έρθει με μαγικό τρόπο, αλλά με πολύ προσπάθεια, πείσμα και πρόγραμμα. Θα έρθει η ανάπτυξη, αλλά με κοινωνικό πρόσωπο». «Ο ελληνικός λαός μας έδωσε μια καθαρή εντολή να συνεχίσουμε να παλεύουμε και μέσα και έξω από τη χώρα, ο λαός μάς έδωσε μια καθαρή εντολή να καθαρίσουμε με όλα όσα μας κρατάνε στο χθες και να συνεχίσουμε τον αγώνα που αρχίσαμε πριν από επτά μήνες» ανέφερε ο κ
. Τσίπρας προσθέτοντας πως νιώθει δικαιωμένος για τη σκληρή και δίκαιη μάχη που έδωσε. Είπε ακόμη πως σήμερα στην Ευρώπη η Ελλάδα και ο ελληνικός λαός είναι συνώνυμο του αγώνα για την αξιοπρέπεια και αυτό τον αγώνα θα τον συνεχίσουμε μαζί, για μια ολόκληρη τετραετία.

Αφού ευχαρίστησε τους ψηφοφόρους που τον στήριξαν, είπε ότι «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει». Είπε ακόμη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ απέδειξε πως είναι η δύναμη που εκφράζει τις λαϊκές συνοικίες και τους ανθρώπους του μόχθου. «Το αποτέλεσμα ανήκει στους ανθρώπους που αγωνίζονται και ονειρεύονται ένα καλύτερο αύριο» τόνισε.

«Η εντολή που μας έδωσε ο ελληνικός λαός είναι κρυστάλλινη εντολή να ξεμπερδεύουμε με τη φαυλότητα και το παλιό καθεστώς της διαφθοράς και της διαπλοκής, που τόσα χρόνια κυβερνούσε τον τόπο. Μάς έδωσε την δεύτερη και καθοριστική ευκαιρία να ξεμπερδέψουμε με αυτό το καθεστώς. Από αύριο κιόλας ξεμπερδεύουμε με το παλιό» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας.

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ