2015-09-21 10:42:11
Φωτογραφία για ΕΙΔΙΚΑ... ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΣΙΛΒΑ ΕΝΟΨΕΙ ΞΑΝΘΗΣ
Ο Ολυμπιακός μόνο εύκολο έργο δεν θα έχει απέναντι στην Skoda Ξάνθη που στα πρώτα τρία ματς του πρωταθλήματος ΔΕΝ έχει δεχθεί γκολ.

Το απόλυτο (4Χ4) μόνο εύκολα δεν αναμένεται να έρθει στον Ολυμπιακό. Ο Μάρκο Σίλβα κι οι παίκτες του γνωρίζουν πολύ καλά τις... παγίδες που τους περιμένουν στα Πηγάδια.

Η Ξάνθη του Λουτσέσκου μέχρι στιγμής δεν έχει δεχθεί γκολ, μετρώντας δύο λευκές ισοπαλίες με ΠΑΟΚ (Τούμπα) και ΑΕΚ (εντός έδρας), ενώ νίκησε 0-1 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Από την άλλη, οι ερυθρόλευκοι έχουν σκοράρει 8 φορές και έχουν δεχτεί μόλις ένα τέρμα κι αυτό στο 3-1 επί του Πλατανιά.

Τα ματς της Ξάνθης είναι μεγαλύτερης δυσκολίας συγκριτικά μ' αυτά που έχουν δώσει οι νταμπλούχοι και τα έχουν πάει περίφημα. Βέβαια, στο δυσκολότερο ματς τους (μέχρι να έρθουν στο «Καραϊσκάκη») το στοίχημα για τους Ακρίτες θα είναι να συνεχίσουν το μηδέν στα μετόπισθεν.


Ο Πορτογάλος τεχνικός αυτό που θέλει είναι να προσέχουν οι παίκτες του τόσο στις μεταβιβάσεις τους όσο και στις τελικές ευκαιρίες.

Έτσι τους έκανε ειδικά... μαθήματα για το πως θα «σπάσουν» την σκληροτράχηλη άμυνα της Ξάνθης που θα βρουν απέναντί τους.

Σημαντικό θα είναι να έρθει γκολ και από την επίθεση. Ο Ιντέγε ακόμη δεν έχει σκοράρει και περιμένουν και από το Νιγηριανό να ανοίξει λογαριασμό το συντομότερο δυνατό, όπως έχουμε αναφέρει.

Από την άλλη, ο Φινμπόγκασον, μετά το ματς με τον Πανιώνιο έχει μείνει στον πάγκο. Τα 69' που έπαιξε με την ομάδα της Πλατείας ήταν τα τελευταία του και δεν αποκλείεται να μπει και πάλι στην Ξάνθη, με τις πιθανότητες να είναι βασικός όμως να είναι λίγες.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ