2015-09-21 10:57:23
Φωτογραφία για ΝΤΡΟΠΗ: Αυτή είναι η αντιμετώπιση της Εθνικής τράπεζας;
Aγαπητό tromaktiko,

την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015 πήγα σε κατάστημα εθνικής τράπεζας στην οδο Κερκύρας 54 στη Κυψέλη με σκοπό να κάνω κατάθεση στο ΑΤΜ του καταστήματος και να μην περιμένω στην "ουρά" αφού είχα πάρει άδεια από την εργασία μου.

Κατα την κατάθεση το ΑΤΜ μου έβγαλε μύνημα "Η ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ".

Μπήκα στο κατάστημα και ζήτησα τα χρήματα μου αφού αυτά δεν είχαν πιστωθεί στο λογαριασμό μου και η απάντηση ήταν ότι θα καλέσουν τεχνικό να βγάλει τα χρήματα από το ΑΤΜ.

Μέχρι σήμερα Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015 δεν έχουν κατατεθεί τα χρήματα στο λογαριασμό μου και λόγω του ότι είναι χρήματα φίλου που μου τα έδωσε για να πληρώσω ιατρικές δαπάνες του είναι άμμεσα  αναγκαία.

Παρότι κάλεσα στο κατάστημα και μίλησα με 2-3 υπαλλήλους καθώς και με τον αναπληρωτή  διευθυντή του καταστήματος και εξηγώντας του το πόσο επείγουν τα χρήματα αυτά αυτός μου είπε ότι θα το δω και δεν ξέρω και δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό.


Αυτή είναι η σοβαρότητα που δίνει η Εθνική Τράπεζα στα χρήματα και τις συναλλαγές μας η μήπως πρέπει να δωθούν οδηγίες από την τράπεζα στο κατάστημα της για το πως πρέπει να συμπεριφέρονται στους πελάτες τους;

Αν αυτή τη στιγμή χρωστούσα εγω στη τράπεζα τα χρήματα λόγω του ότι το ΑΤΜ μου έβγαλε παραπάνω χαρτονομίσματα η αντιμετώπιση τους θα ήταν η ίδια;

Ας πάρει κάποια θέση κάποιος αρμόδιος της τράπεζας που θα το διαβάσει διότι καλώντας στην τράπεζα η μόνη λύση που δίνεται είναι να το καταγράψουν παράπονο που θα απαντηθεί σε 15-20 μέρες.

Αν υπάρχει τέτοια ριψοκινδυνότητα στις καταθέσεις από τα ΑΤΜ της Εθνικής ας βάλει η τράπεζα κάποια προειδοποιητικη επιγραφή ώστε να το γνωρίζουν οι πελάτες και να μην μπαίνουν σε διαδικασίες ρίσκου.

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πάτρα:Έφυγε η Ηρώ Καρακάκη
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πάτρα:"Έφυγε" η Ηρώ Καρακάκη
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ