2015-09-21 11:05:52
Φωτογραφία για Αυτοί είναι οι επώνυμοι που έπεσαν θύματα της σπείρας που ανοίγει πολυτελή σπίτια στην Μύκονο
Πέντε νέες ληστείες καταγράφηκαν μόνο το Σαββατοκύριακο που πέρασε στην Μύκονο, με θύματα γνωστούς επιχειρηματίες.

Σε σχετικό ρεπορτάζ της η εφημερίδα Spirto αποκαλύπτει ποιοι επώνυμοι έπεσαν θύματα της σπείρας αλλοδαπών που το τελευταίο διάστημα έχει «χτυπήσει» τις πολυτελείς κατοικίες του νησιού. Όπως αναφέρει τα ξημερώματα της Κυριακής, άνοιξαν και την βίλα του ιδιοκτήτη του φημισμένου κλαμπ «Moni» στα Κανάλια κλέβοντας κοσμήματα αξίας 100.000 ευρώ.

Μία ακόμα ληστεία σημειώθηκε στην περιοχή Πούλι όπου το θύμα αυτή τη φορά ήταν μία εκπρόσωπος του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών που διαθέτει εξοχικό στο νησί. Η λεία των ληστών που εισέβαλαν στο σπίτι με μεγάλη ευκολία αγγίζει τις 250.000 ευρώ καθώς απόσπασαν κοσμήματα και άλλα πολύτιμα αντικείμενα.

Θύμα της σπείρας έπεσε όμως και ο κολλητός του Αντώνη Ρέμου, Γιώργος Δήμας. Πρόκειται και σε αυτή την περίπτωση για επιχειρηματία του νησιού που δραστηριοποιείται στο εμπόριο φρούτων και λαχανικών
. Σε αυτή την περίπτωση όμως, ο Γιώργος Δήμας εντόπισε τους ληστές μέσα στο σπίτι του την ώρα που επέστρεφε με την σύντροφό του Χριστίνα Ζαφειρίου. Μιλώντας για τον εφιάλτη που έζησε το γνωστό μοντέλο λέει: «Μόλις ανοίξαμε την πόρτα είδαμε το σπίτι άνω-κάτω, ενώ ακούγαμε και θορύβους. Τρομοκρατήθηκα κι άρχισα να τρέμω. Έπειτα από παρότρυνση του Γιώργου γύρισα προς τα πίσω έντρομη κι άρχισα να τρέχω».

»Φοβήθηκα για τη ζωή μου, αλλά και για το αγόρι μου. Ήθελα να πάρω το αμάξι και να εξαφανιστώ. Ο Γιώργος έμεινε μέσα και πρόλαβε να δει δύο φιγούρες. Οι κλέφτες κλειδώθηκαν σε ένα δωμάτιο που είχε παράθυρο διαφυγής και έτσι κατάφεραν να φύγουν από τον κήπο που βρίσκεται στο πίσω μέρος του σπιτιού. Εν τω μεταξύ, εμείς καλέσαμε στην Αστυνομία. Τα βράδια που ακολούθησαν κοιμηθήκαμε σε ξενοδοχείο, γιατί φοβόμασταν να επιστρέψουμε στο σπίτι».

Όπως σημειώνει το Spirto, ο επιχειρηματίας γλίτωσε τα χρήματα από την επιχείρηση, αλλά οι διαρρήκτες κατάφεραν να του αποσπάσουν ένα χρυσό ρολόι μάρκας Rolex.

Τέλος, οι «ποντικοί» είχαν εισβάλλει και στη βίλα του επιχειρηματία που έχει στην κατοχή του τα εστιατόρια της Μυκόνου -το «Mamalouka», και το «Casa di Georgio»- καθώς και το εστιατόριο «Codice Blue» στο Κολωνάκι. Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο κ. Γεροδήμου στους αστυνομικούς, οι διαρρήκτες κατάφεραν να ανακαλύψουν τα κοσμήματα της συζύγου του και 50.000 ευρώ μετρητά από τις εισπράξεις των δυο εστιατορίων. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ