2015-09-21 20:09:52
Φωτογραφία για Ένα εκατομμύριο το έπαθλο για το jailbreak του ios 9
Το ios 9 κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό αλλά όλο αυτό το χρονικό διάστημα οι προγραμματιστές είχαν τον χρόνο από τις beta εκδόσεις για να βρουν τα τρωτά του σημεία όπου θα χρησιμοποιηθούν . για το jailbreak, αν και για λόγους τακτικής είναι απίστευτο να κυκλοφορήσει στην πρώτη έκδοση του ios 9.

Η εταιρία ZERODIUM όμως αποφάσισε να επισπεύσει την κυκλοφορία του jailbreak αφού προσφέρει από σήμερα το ποσό του ενός εκατομμυρίων δολαρίων σε όποιον δώσει ένα ολοκληρωμένο jailbreak που να περιλαμβάνει όλες τις συσκευές από το iphone 5 και πιο καινούργια.

Πρώτος υποψήφιος για το έπαθλο είναι ο γνωστός με το ψευδώνυμο ih8sn0w αφου μερικές ημέρες πριν δημοσίευσε ένα video που αποδεικνύει πως κατάφερε στην συσκευή του το jailbreak του ios 9.

Το θέμα είναι αν θα δώσει τον κώδικα στην ZERODIUM η θα τον κρατήσει κρυφό αφού και στο παρελθόν παρόμοια κίνηση με χρηματικό έπαθλο δεν απέδωσε καρπούς.

Αν και εσείς θέλετε να είστε ένας από τους διεκδικητές του ενός εκατομμυρίου και έχετε τα προσόντα τότε μην χάνεται ευκαιρία και επισκεφτείτε την σελίδα τους εδώ.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ