2015-09-22 09:36:20
Φωτογραφία για «Η ΛΟΓΙΚΗ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ»
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναγνωρίζει ότι ένα ματς με τον Ολυμπιακό είναι πάντα δύσκολο, αλλά ξεκαθαρίζει ότι μόνο με άμυνα, η Ξάνθη δεν θα έχει καμία ελπίδα στο παιχνίδι.

«Είναι ένα δυνατό παιχνίδι και δύσκολο. Οποιαδήποτε ομάδα παίζει απέναντι στον Ολυμπιακό έχει δύσκολο παιχνίδι. Θα είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε με δυνατή νοοτροπία και να είμαστε έτοιμοι να θυσιαστούμε σε κάθε στιγμή του παιχνιδιού» ήταν τα πρώτα λόγια του Ρουμάνου τεχνικού στην κάμερα της Nova, προσθέτοντας:

«Αν συγκρίνουμε με την περυσινή χρονιά τον Ολυμπιακό δεν έχει αλλάξει, αντίθετα έχει περισσότερες επιλογές για να τους βοηθήσουν στα παιχνίδια τους».

Αναφορικά με τα παιχνίδια έως τώρα, εξήγησε: «Για μένα είναι σημαντικό να ξεχάσουμε αυτά τα τρία παιχνίδια και να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Αυτό που λέω στους παίκτες μου είναι να ξεχάσουμε τι έγινε πριν. Έχουμε καλή νοοτροπία, οργάνωση και πειθαρχία ενώ και οι παίκτες έχουν κίνητρο γιατί περιμένουν τέτοια παιχνίδια στην καριέρα τους».


Καταλήγοντας, υπογράμμισε: «Το ματς με την Μπάγερν είναι εντελώς διαφορετικό με αυτά στο πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός παίζει πάντα για να κερδίσει. Με την ποιότητα των παικτών ο Ολυμπιακός μπορεί να ελέγξει τον ρυθμό του παιχνιδιού. Για εμάς είναι να μείνουμε συγκεντρωμένοι, να μην χαλάσουμε την ισορροπία μας στην πίεση του Ολυμπιακού. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δημιουργήσουμε πίεση σε κάθε ευκαιρία. Μόνο έτσι μπορείς να απειλήσεις τον Ολυμπιακό. Η λογική να μείνουμε στην άμυνα δεν έχει καμία ελπίδα απέναντι στον Ολυμπιακό».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ