2015-09-23 00:01:17
Φωτογραφία για ΑΝΤΙ ΝΑ... ΜΕΤΡΑΕΙ ΑΚΟΜΗ, ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑ Ο ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ : «ΟΤΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΘΑ ΝΙΚΑΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!»
Έξαλλος ήταν με την διαιτησία ο Λουτσέσκου μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό! Αντί να... μετράει ακόμα το παίζει αδικημένος και "πουλάει" και πνεύμα!

«Έβραζε» με τον διαιτητή ο προπονητής της Ξάνθης μετά την ήττα της ομάδας του στα Πηγάδια με 1-3 από τον Ολυμπιακό, καθώς θεωρεί πως δεν δόθηκε πέναλτι στην Ξάνθη και κόκκινη ή έστω κίτρινη στον παίκτη των ερυθρόλευκων.

Αν και ο Λουτσέσκου δεν διευκρίνισε για ποια φάση μιλάει, προφανώς αναφέρεται στο 40', όπου διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε χέρι του Μποτία, όμως το ριπλέι δεν τον δικαιώνει και κάνει ακόμα μεγαλύτερο το ατόπημά του!

Ο Λουτσέσκου είπε στη Nova: "Είναι πολύ δύσκολο να αναλύσουμε το ματς. Δεν δόθηκε ένα πέναλτι υπέρ μας στο Α' μέρος και μία κίτρινη που δεν δόθηκε και ένα άλλο γκολ στο Β' μέρος δεν ξέρουμε το πως θα πήγαινε ο αγώνας. Ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη ομάδα. Σε σχέση με αυτόν είμαστε μικροί και όταν γίνονται τέτοια πράγματα είναι λογικό να κρίνει έναν αγώνα και η ποιότητα.


Ο Ολυμπιακός είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες μετά το 1-1. Είχαμε και εμείς 2 μεγάλες φάσεις με Καπετάνο και Ερέα και μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει. Φυσιολογικά ο Ολυμπιακός διαχειρίστηκε πιο καλά το σκορ. Εμείς σκοράραμε και θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει το κάτι παραπάνω.

Και είναι φυσιολογικό όταν πήρε το προβάδισμα και συμβαίνουν τέτοιου είδους πράγματα (διαιτησία) να πέφτουμε ψυχολογικά. Πρέπει να εστιάσουμε στο επόμενο ματς. Να ξεχάσουμε ότι κακό έγινε σήμερα και να κοιτάξουμε τον επόμενο αγώνα".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ