2015-09-23 10:23:42
Φωτογραφία για ΠΑΝΙΚΟΣ στο Πρωινό του ANT1 - Όλη η αλήθεια για Σταμάτη και Ηλιάκη
Τα πρώτα δείγματα γραφής αποδεικνύουν ότι φέτος όλα τα βλέμματα θα είναι καρφωμένα πάνω τους, περιμένοντας την... έκρηξη.

ΤΗΣ ΕΥΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ/ Περιοδικό YES

Είναι το μεγάλο στοίχημα του φετινού πρωινού στον ΑΝΤ1. Από τη στιγμή που έκλεισε η ομάδα για τη νέα σεζόν, όλα τα βλέμματα έπεσαν πάνω τους. Και δεν αναφερόμαστε στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά, αλλά στη Σάσα Σταμάτη και τη Μαρία Ηλιάκη. Θα καταφέρουν να συνυπάρξουν στην ίδια εκπομπή; Πάντως, από τις πρώτες κιόλας ώρες, ο πάγος ανάμεσά τους δεν μπορεί να κρυφτεί με τίποτα.

Όταν η ομάδα του πρωινού συγκεντρώθηκε μετά το τέλος των διακοπών προκειμένου να οργανωθούν εν όψει της δύσκολης μάχης για τη συνέχεια, οι δυο τους προσπάθησαν να μην ανταλλάξουν ούτε καν ματιά. Καθισμένες σε... απόσταση ασφαλείας, προτίμησαν να μην πουν τίποτα, κρατώντας πολύ χαμηλούς τόνους και άκουγαν μόνο όσα έλεγε ο Γιώργος Λιάγκας
. Ο οικοδεσπότης της εκπομπής ζήτησε από όλους να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, αφού και φέτος ο ανταγωνισμός είναι σκληρός και η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι ιδιαίτερα υπολογίσιμος αντίπαλος, αφού είναι αγαπητή στο κοινό. Η Σάσα και η Μαρία δεν μίλησαν καθόλου, ούτε μεταξύ τους και όλα δείχνουν ότι η συνύπαρξή τους στην ίδια εκπομπή θα είναι από τα θέματα που θα κυριαρχήσουν στο τηλεοπτικό τοπίο αυτή τη σεζόν, αφού πρόκειται για πολύ δυναμικούς χαρακτήρες που σπάνια κρατούν το στόμα τους κλειστό on air.

Κόντρα με παρελθόν

Οι δυο τους κατά το παρελθόν έχουν διασταυρώσει τα ξίφη τους (κυρίως όταν η Ηλιάκη ήταν στο “Δέστε τους”) ενώ η Σταμάτη σε δηλώσεις της αντιμετώπισε πολύ ψυχρά τη μεταγραφή της Μαρίας στον ΑΝΤ1. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν ότι ο ερχομός της Ηλιάκη ήταν η αιτία που η Σάσα δεν πήγε καθόλου φέτος στην Τήνο διακοπές με τον Γιώργο και τη Φαίη κάτι που συνήθιζε τα τελευταία χρόνια, όσο κι αν λέγεται από το κοντινό περιβάλλον της Σταμάτη ότι ήταν αδύνατον φέτος να πάει κάποιες μέρες στο νησί λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμη και ο Θέμης Γεωργαντάς ρωτήθηκε μπροστά στις κάμερες (με αφορμή την εκδήλωση για τα 10 χρόνια θετικής ενέργειας) για τη σχέση των δύο κοριτσιών και όχι για την εκπομπή κάτι που δείχνει ότι αυτό είναι που μονοπωλεί το ενδιαφέρον. Και ο Θέμης προσπάθησε να κρατήσει αποστάσεις. Δεν είπε ότι οι σχέσεις της Σάσας και της Μαρίας είναι καλές, αλλά ζήτησε από τους δημοσιογράφους να τις ρωτήσουν οι ίδιοι!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Φαίη Σκορδά είναι εκείνη που καλείται να παίξει το ρόλο πυροσβέστη και να σβήσει τη φωτιά πριν αυτή ανάψει για τα καλά. Η παρουσιάστρια είναι κολλητή της Σάσας και διατηρεί άριστες σχέσεις και με την Ηλιάκη. Λέγεται ότι δική της ιδέα ήταν η μεταγραφή της Μαρίας στην ομάδα του πρωινού, στη θέση της Μαίρης Συνατσάκη που θα κάνει δική της εκπομπή στον ΑΝΤ1 μαζί με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Η Φαίη και ο Γιώργος δεν θέλουν με τίποτα να χαλάσει η επιτυχημένη συνταγή των τελευταίων χρόνων και αναμένεται να είναι πολύ αυστηροί και με τις δυο για να βγει η χρονιά χωρίς προβλήματα. Αν θα το καταφέρουν, μόνο ο χρόνος θα το δείξει... Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ