2015-09-23 14:16:03
Φωτογραφία για Καμένος: Η πρώτη μου υπογραφή για το επίδομα παραμεθορίου!
Το επίδομα παραμεθορίου θα είναι η πρώτη υπογραφή που θα βάλει ο (νέος) υπουργός Άμυνας κ Πάνος Καμένος, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος.

Ο κ Καμένος είπε στην ομιλία του κατά την τελετή παράδοσης παραλαβής από τον υπηρεσιακό υπουργό κ Ι. Γιάγκο, ότι θα γίνουν άμεσα εξοικονομίσεις από τα Γενικά Επιτελεία... και για να δώσει έμφαση στην απόφασή του είπε ότι αν χρειαστεί να κοπούν χρήματα από κάπου, θα κοπούν από το Γραφείου του Υπουργού!.

Κατά τις πληροφορίες το ποσό που χρειάζεται είναι 2 εκ ευρώ μηνιαίως για το Στρατό Ξηράς και περίπου 200.000 για τα άλλα Επιτελεία. Ηδη ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου αντιστράτηγος Τελλίδης, που έχει και το μεγαλύτερο βάρος, ξεκίνησε την σχετική διαδικασία εξεύρεσης των πόρων ωστε να υλοποιηθεί άμεσα η δημόσια δέσμευση του Υπουργού.

Για την απόφαση του  Συμβουλίου Επικρατείας για τους μισθούς δεσμεύτηκε ότι θα αγωνιστεί για την τακτοποίηση της απόφασης. Είπε επίσης ότι ο ίδιος είχε φροντίσει να το καλύψει με τις σχετικές ενέργειες αλλά καθυστέρησαν  τα άλλα συναρμόδια υπουργεία ( Προστασίας Πολίτη και Ναυτιλίας).
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ