2015-09-23 16:35:07
Φωτογραφία για ΜΕ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ... ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ Ο ΝΤΟΥΡΜΑΖ! (ΡΗΟΤΟ)
Ο Τζίμι Ντουρμάζ είναι από τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που έχουν ξεκινήσει εξαιρετικά τη φετινή σεζόν, δίνοντας πολλές λύσεις στην ομάδα, βοηθώντας μάλιστα και στο σκοράρισμα.

Ο Σουηδός διεθνής των ερυθρόλευκων αποδεικνύει σε κάθε παιχνίδι πως αποτελεί σημαντικότατο στέλεχος της ομάδας, αλλά και ένα δυνατό... «όπλο» στα χέρια του Μάρκο Σίλβα.

Κόντρα στη Ξάνθη ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για τον Θρύλο με εξαιρετικό σουτ, ενώ δημιούργησε και τα επόμενα δύο με το πέναλτι που κέρδισε για το 1-2, αλλά και την φάση που ξεκίνησε στο 1-3.

Μάλιστα, ο Ντουρμάζ θέλησε να... μοιραστεί την ικανοποίησή του για τη νίκη της ομάδας, ανεβάζοντας μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, έχοντας κι ένα μήνυμα με το οποίο έδινε το… σύνθημα για τη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Θρύλου.

Χαρακτηριστικά, ο μήνυμα του Ντουρμάζ:

«Εξαιρετική νίκη χθες! Τέσσερις στις τέσσερις νίκες και συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα για να γίνουμε καλύτεροι και να πετύχουμε τους στόχους μας! Ευχαριστώ το Θεό για τη δύναμη που μου δίνει να δουλεύω περισσότερο καθημερινά! Τα λέμε στο Καραϊσκάκη το Σάββατο!».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ