2015-09-23 19:34:21
Φωτογραφία για Θέλουν ''σύμβουλο'' τον απελθόντα υπουργό Άμυνας Ι. Γιάγκο οι Καμμένος -Δρίτσας
Eγκώμια στον απελθόντα υπουργό Άμυνας απόστρατο Πτέραρχο κ Ιωάννη Γιάγκο εξαίροντας το έργο του έπλεξε τόσο ο νέος Υπουργός κ Π.Καμμένος  όσο και ο αναπληρωτής υπουργός κ. Δημήτρης Βίτσας Και οι δυο τόνισαν ότι προσβλέπουν στη συνεργασία τους με τον κ. Γιάγκο ο οποίος, όπως ειπώθηκε, "έβαλε τη δική του ξεχωριστή πινελιά" στο μικρό χρονικό διάστημα της θητείας του.

Ο απελθών υπουργός Εθνικής Άμυνας Ιωάννης Γιάγκος ο οποίος επανήλθε στο χώρο του υπουργείου μετά από 41 χρόνια υπηρεσίας στις Ένοπλες Δυνάμεις διαβεβαίωσε για το υψηλό επίπεδο των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων τον επαγγελματισμό τους τη μαχητική ικανότητα και τις επιχειρησιακές δυνατότητες του Στρατεύματος, για την προσήλωση στο καθήκον και για την πίστη τους στις αρχές και αξίες της Δημοκρατίας.

Ο κ. Γιάγκος εξήρε τις προσπάθειες της στρατιωτικής ηγεσίας σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση για την επίλυση προβλημάτων και κατέληξε λέγοντας ότι "αποτείω φόρο τιμής στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που υπαρβάλοντα εαυτόν εξασφαλίζουν την εδαφική ακεραιότητα της χώρας και προασπίζουν τα κυριαρχικά δικαιώματα της.


Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης  επικεντρώθηκε στην ανάγκη ενίσχυσης της διακλαδικότητας , αναδιοργάνωσης των Ενόπλων Δυνάμεων,  ορθολογικής  διαχείρισης  των πόρων, και μέριμνας του προσωπικού.

Αμέσως μετά ο κ. Ι.Γιάγκος έλαβε αναμνηστικά δώρα από τον κ. Καμμένο και τη στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων και ο κ Καμμενος - μετα από κατ ιδίαν συνάντηση- τον ξεπροβάδισε..
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ