2015-09-24 01:50:12
Φωτογραφία για ΜΟΙΡΑΣΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ... ΣΥΝΕΧΗ ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ Ο ΣΙΛΒΑ!
Ο Μάρκο Σίλβα μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του Ολυμπιακού την Τετάρτη ενώ είχε τετ-α-τετ με τους περισσότερους που μετείχαν στο διπλό.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν γινόταν να μην μεταφέρει τα συγχαρητήριά του προς τους παίκτες του για το 1-3 στην Ξάνθη.

Για τον Μάρκο Σίλβα μέτρησε πολύ το γεγονός πως οι ποδοσφαιριστές του έδειξαν δυναμική και σοβαρή αντίδραση μετά το 1-1, ενώ παράλληλα έχει ήδη στο μυαλό του τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Καραϊσκάκη, γνωρίζοντας πολύ καλά το πόσο επικίνδυνος μπορεί να γίνει ο επικείμενος αντίπαλος των ερυθρόλευκων.

Κατά τα άλλα επειδή ο Πορτογάλος τεχνικός ήθελε να κάνει δίτερμα σε μεγαλύτερο χώρο επιστράτευσε και... πιτσιρικάδες, όπως τους αμυντικούς Δημήτρη Νικολάου και Παναγιώτη Ρέτσο.

Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα πως με τους περισσότερους παίκτες που μετείχαν στο διπλό είχε συνεχή τετ-α-τετ. Κουβέντες για το πως θέλει να κινούνται και να λειτουργούν καθώς και για τα λάθη που εντοπίζει εκείνος.

Είναι αξιοσημείωτο πάντως πως και ο Μάρκο Σίλβα δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον για τους μικρούς του συλλόγου. Από την πρώτη στιγμή τους έχει από κοντά. Τους μιλάει όποτε κρίνει σκόπιμο, τους συμβουλεύει και τους καθοδηγεί. Και στο μυαλό του έχει το ενδεχόμενο να... δοκιμάσει ορισμένους από αυτούς σε ματς Κυπέλλου. Εξάλλου για παίκτες όπως ο Πραξιτέλης Βούρος, ως γνωστόν, έχει πολύ καλή άποψη.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ