2015-09-24 15:26:20
Φωτογραφία για ΦΙΛΙΚΟ... ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΩΝ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΖΑΝΤΑΡ Ο ΘΡΥΛΟΣ
Στο Ζαντάρ της Κροατίας βρίσκεται από χτες το απόγευμα ο Ολυμπιακός, καθώς, ως γνωστόν, οι ερυθρόλευκοι θα συμμετάσχουν στο 2ο διεθνές τουρνουά προετοιμασίας που τείνει να γίνει θεσμός για την πόλη.

Απόψε το βράδυ (21:30, ΟΤΕSport 8), οι πρωταθλητές Ελλάδας θα κοντραριστούν με την οικοδέσποινα του τουρνουά ΚΚ Ζαντάρ, ενώ την Παρασκευή (20:30) θα κλείσουν τον όμιλό τους απέναντι στη Μπάγερν Μονάχου και θα περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλό τους για την Κυριακή.

Πολύ δυνατά τεστ για την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, ο οποίος θέλει να δουλέψει με τους παίκτες του πάνω σε κάποια πράγματα και σαφέστατα να εξάγει σημαντικά συμπεράσματα για τη συνέχεια.

Σήμερα αναμένονται στην πόλη της Κροατίας και οι διεθνείς παίκτες του Θρύλου που είχαν άδεια από το Ευρωμπάσκετ, οι Σπανούλης, Πρίντεζης, Χάκετ και Μιλουτίνοφ, προκειμένου να ενσωματωθούν στην προετοιμασία της ομάδας και να ενταχθούν σταδιακά στους ρυθμούς και το παιχνίδι του Θρύλου.

Οπως είναι ήδη γνωστό, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν έχει στη διάθεσή του τον Οθέλο Χάντερ, για τον οποίο περιμένει με αγωνία να δει τις επόμενες μέρες το ακριβές μέγεθος του τραυματισμού του αλλά και τον χρόνο απουσίας του από τα παρκέ.

Γι’ αυτό τον λόγο και μέχρι τουλάχιστον να εξακριβωθεί πλήρως τι συμβαίνει με τον Αμερικανό σέντερ, στην Κροατία πήγε με την αποστολή των ερυθρόλευκων (είχε μείνει εκτός από το τουρνουά της Ιταλίας) ο Βασίλης Καββαδάς, όπως σας έχουμε ενημερώσει.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ