2015-09-24 15:32:09
Φωτογραφία για ΕΙΔΕ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ Ο ΜΑΜΙΤΣ! ΑΥΤΟΣ Ο ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΣ ΤΟΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ!
Το μεσημέρι της Τρίτης η Ντιναμό Ζάγκρεμπ αντιμετώπιζε εκτός έδρας την ερασιτεχνική Όστριτς Ζλάταρ, για τον δεύτερο γύρο του Κυπέλλου Κροατίας.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League επικράτησε με το ευρύ 7-1, ωστόσο, αυτό μικρή σημασία είχε, καθώς η διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων ήταν... χαοτική.

Αυτό που έχει ενδιαφέρον να τονιστεί, είναι ότι νίκησαν χωρίς να έχουν τον προπονητή τους στον... πάγκο! Και αυτό διότι ο Ζόραν Μάμιτς αποφάσισε ότι ήταν πιο σημαντικό για τον ίδιο να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Ξάνθη, παρά να ...καθοδηγήσει την ομάδα του.

Έτσι, ο Κροάτης τεχνικός, το βράδυ της Τρίτης, έδωσε το «παρών» στο γήπεδο των Πηγαδίων, παρακολουθώντας τη νίκη των ερυθρόλευκων. Όπως ανέφεραν τα κροατικά ΜΜΕ, μάλιστα, δεν σταμάτησε να κρατάει σημειώσεις για τον τρόπο παιχνιδιού των παικτών του Σίλβα, μένοντας εντυπωσιασμένος από την επίδραση του Κώστα Φορτούνη στο παιχνίδι του Ολυμπιακού.

Επιπλέον, κατά τους συμπατριώτες του, εκείνο που τον «θορύβησε» περισσότερο ήταν τα... εκρηκτικά διαστήματα των ερυθρόλευκων, αλλά και η πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας σε αυτές τις στιγμές.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ