2015-09-25 15:48:08
Φωτογραφία για Είναι πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής σε νεαρή ηλικία! Τον αναγνωρίζετε;
Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό Έλληνα τραγουδιστή, με μεγάλη πορεία στη δισκογραφία Ο ίδιος γεννήθηκε στον Πειραιά από γονείς νησιώτες, με τον πατέρα του Μιχάλη να κατάγεται από τη Χίο και τη μητέρα του Ευαγγελία να είναι από τη Σέριφο.

Έζησε από την ηλικία των 2 έως 9 ετών, στη Χίο όπου μαζί με τον αδελφό του το Γιάννη, έκανε τα πρώτα του βήματα μαθαίνοντας κιθάρα, από τους μουσικούς του Ναυτικού Ομίλου Χίου, όπου εργαζόταν ο πατέρας του.

Το 1987 μπαίνει στη δισκογραφία, με τους ΛΑΘΡΕΠΙΒΑΤΕΣ, ενώ το 1993, ηχογραφεί τον πρώτο του προσωπικό δίσκο, με την συνέχεια να είναι λαμπρή καθώς έχει τραγουδήσει και γράφει δεκάδες αγαπημένα τραγούδια και έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της εγχώριας μουσικής σκηνής!

Ο λόγος για τον Παντελή Θαλασσινό, ο οποίος ανέβασε αυτή τη φωτογραφία από τα νεανικά του χρόνια στον λογαριασμό του στο facebook, στην οποία τον βλέπουμε σε ρόλο ποδοσφαιριστή.

Άλλωστε, ο ίδιος έχει δηλώσει πως “Με την μουσική του κατάφερε, να κάνει πραγματικότητα το ποδοσφαιρικό του όνειρο, να παίξει στα μεγαλύτερα γήπεδα της χώρας.”
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ