2015-09-25 16:28:10
Φωτογραφία για Ποτάμι: Ανέξοδες υποσχέσεις από τον Τσίπρα
Χαρακτηρίζει «αστεία» την προειδοποίηση του πρωθυπουργού προς τους υπουργούς του, ότι θα κριθούν εντός εξαμήνου Με μία σκληρή ανακοίνωση σχολιάζει το Ποτάμι την ομιλία του πρωθυπουργού στο πρώτο υπουργικό συμβούλιο της νέας κυβέρνησης, κάνοντας αναφορά στα πολλά λόγια, ενώ χαρακτηρίζει «αστείο» την προειδοποίησή του προς τους υπουργούς του ότι θα κριθούν εντός εξαμήνου.

Όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση, «"τα πολλά λόγια είναι φτώχεια" λέει ο λαός μας και αυτή ήταν η σκέψη όσων είχαν το κουράγιο και τον χρόνο να παρακολουθήσουν την ομιλία του κ. Τσίπρα στους υπουργούς του. Υποσχέσεις για αποτελέσματα χωρίς κανένα συγκεκριμένο στόχο και υποσχέσεις για μεταρρυθμίσεις, χωρίς μεταρρυθμίσεις».

Σύμφωνα με το Ποτάμι, «ανέξοδες, δηλαδή, υποσχέσεις μαζί με διαβεβαιώσεις για… αξιοπρέπεια. Καμιά κουβέντα για τους άνεργους, τους νέους που θα φύγουν έξω, τους ελεύθερους επαγγελματίες που θα πληρώσουν φόρο ακόμη και με μηδενικό εισόδημα, για τους ανθρώπους που χάνουν τη δουλειά τους λόγω της ευφυούς ιδέας Τσίπρα για capital controls».

Μάλιστα, όπως υπογραμμίζουν από τη Σεβαστουπόλεως, «το πιο αστείο ήταν η προειδοποίησή του προς τους υπουργούς του ότι θα κριθούν εντός εξαμήνου»

«Μιλάμε για τους ίδιους κατά κανόνα υπουργούς που δεν έκαναν τίποτα για επτά μήνες και ελλείψει άλλων προσώπων ανέλαβαν απλώς να ξαναζεστάνουν τις καρέκλες τους», σημειώνουν. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ