2015-09-25 23:27:27
Φωτογραφία για Ο εκατομμυριούχος Ρουμάνος βασιλιάς της τσιγγάνικης μουσικής έδειρε live την φίλη επειδή τον απάτησε [photo+video]
Ο ίδιος είναι τραγουδιστής θρύλος και ένας από τους πιο πλούσιους ανθρώπους στην Ρουμανία... Αποκαλείται ως ο "Βασιλιάς των Τσιγγάνων" και έχει δέκα παιδιά από 5 διαφορετικές γυναίκες.

Ο εκατομμυριούχος Nicolae Guta, εμφανίστηκε σε τηλεοπτικό σόου μαζί με την τωρινή φίλη του Iulia, την πρώην του Narcisa Guta και τον γιο της Nicu.

Η φιλική ατμόσφαιρα γρήγορα άλλαξε, όταν ο Nicu αποκάλυψε ότι είχε μία... περιπετειούλα με την pole dancer Iulia, για την οποία τα ρουμανικά μέσα υποστηρίζουν ότι είναι έγκυος στο παιδί του Guta.

Όταν η Iulia δεν αρνήθηκε την σχέση της με τον Nicu, ο Guta "βγήκε από τα ρούχα του". Την έπιασε από τα μαλλιά, την έσυρα από τον καναπέ που καθόταν δίπλα του και της επιτέθηκε, την ώρα που η τηλεοπτική εκπομπή εξελίσσονταν κανονικά. Άρχισε να την χαστουκίζει live , ενώ την γυναίκα έσωσε bodyguard που βρίσκονταν στο στούντιο.

Ο Nicu υποστήριξε ότι έκανε ότι έκανε επειδή ο Guta δεν συμπεριφερόταν καλά στην μητέρα του όταν είχαν σχέση.

Ο 47χρονος τότε Guta είχε αφήσει την μητέρα του Nicu για την Flori η οποία ήταν έγκυος στο 11ο παιδί του, μία εγκυμοσύνη την οποία διέκοψε η ίδια.

Ο διάσημος Ρουμάνος τραγουδιστής έχει έναν μικρό στόλο από πολυτελή αυτοκίνητα, μεταξύ των οποίων BMWs, Mercedes and 13 ρουμάνια Dacias.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ