2015-09-26 13:44:13
Φωτογραφία για ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΒΑΡΙΑΣ ΗΤΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΑΓΕΡΝ Μ. (PHOTO)
Aν εξαιρέσουμε φυσικά το γεγονός ότι 24 ώρες πριν οι ίδιοι παίκτες είχαν αγωνιστεί απέναντι στη Ζαντάρ, ενώ για την Μπάγερν ήταν ο πρώτος αγώνας στο τουρνουά, αν επίσης εξαιρέσουμε το ελλιπές ρόστερ του Ολυμπιακού, αφού οι διεθνείς δεν έχουν μπει όλοι ακόμα στην ομάδα, η... επόμενη αιτία της βαριάς ήττας από την Μπάγερν ήταν το εξωπραγματικό ποσοστό των Γερμανών στα σουτ 3 πόντων!

Με 9/11 τρίποντα και ποσοστό 82% (!!!) τελείωσαν τον αγώνα οι Γερμανοί. Σε όλες τις άλλες κατηγορίες ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος των Γερμανών, εκτός από τα κλεψίματα (7 έναντι 9) και των λαθών (18 έναντι 12).

Πάντως, το γεγονός ότι οι Γερμανοί σούταραν με τέτοιο ποσοστό δε σημαίνει μόνο ότι είναι καλοί σουτέρ, αλλά και ότι ο Ολυμπιακός δεν είχε την ενέργεια να κυνηγήσει τόσο πολύ στην περιφερειακή άμυνα, πράγμα που λογικά δεν πρόκειται να επαναληφθεί Πάντως, επειδή μιλάμε κυρίως για την άμυνα, η επίθεση της ομάδας χθες ήταν κάτω του μετρίου, δεδομένου των αναλογιών πάντα... Γιατί ασφαλή συμπεράσματα με παίκτες εκτός όπως ο Σπανούλης, ο Πρίντεζης, ο Χάκετ και ο Μιλουτίνοφ δε μπορεί να βγάλει κανείς...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ