2015-09-27 01:36:06
Φωτογραφία για Η... ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΕ ΑΕΚ ΚΑΙ ΠΑΟΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΤΡΑΚΗ
Απογοητευμένος από την ήττα της ομάδας του από τον Ολυμπιακό με 5-1 ο Γιάννης Πετράκης θέλησε να κοιτάξει την επόμενη μέρα για τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Έλληνας τεχνικός είπε στην συνέντευξη Τύπου για:

Το σχόλιό του για το ματς: Καλησπέρα καταρχήν. Δεν ήταν καλή μέρα για εμάς. Στο 5-1 δεν μπορείς να πεις και πολλά. Ο Ολυμπιακός έπαιξε πολύ καλά και κέρδισε δίκαια. Αυτό το σκορ δεν αναιρεί την αξία και την ποιότητά μας. Πρέπει να το ξεχάσουμε και να κοιτάξουμε μπροστά. Να δούμε την επόμενη μέρα. Να το ξεχάσουμε γρήγορα. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό και καλή επιτυχία για το ματς με την Άρσεναλ.

Την εξέλιξη του αγώνα: Κοιτάξτε πάλι ο Ολυμπιακός είχε τον έλεγχο και μέχρι το 30', που κρατάγαμε. Όταν τρως 2 γκολ μαζεμένα τα συναισθήματα και η ψυχολογία πολλαπλασιάζονται. Για εμάς αρνητικά και για Ολυμπιακό θετικά. Όταν παίζεις με μία τόσο καλή ομάδα και ποιοτική, όπως ο Ολυμπιακός στο Καραϊσκάκη μπορεί να γίνει αυτό.


Τον Ολυμπιακό και την εικόνα που έχει: Δεν είναι ανάγκη να μιλήσω τώρα. Μίλησα πριν. Ο Ολυμπιακός είναι η πιο πλήρης ομάδα στο πρωτάθλημα. Έχει μέταλλο πρωταθλητή. Μεγάλο βάθος και ποιότητα παικτών. Την δεδομένη χρονική στιγμή είναι πιο καλός από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Για τώρα. Τι θα γίνει μετά θα το δούμε.

Τα κενά στην άμυνα και τον Λίλα: Νομίζω ότι δεν το έχει ξανακάνει σε εμάς αυτό ο Λίλα. Για το πρώτο σκέλος όταν είσαι πίσω στο σκορ θα ρισκάρεις να βγεις πιο πάνω. Δημιουργούνται κακές συνθήκες για την άμυνα. Ο Ολυμπιακός έχει και ποιότητα και έτσι έγινε όλο αυτό. Για το θέμα του Λίλα δεν είναι ώριμο να πω κάτι τώρα. Θα τοποθετηθούμε τις επόμενες ημέρες σαν ομάδα.

Το εάν μπορεί να φύγει ο Λίλα από τον σύλλογο: Θα δούμε. Δεν μπορώ να αποκλείσω κάτι. Δεν είναι δικό μου θέμα. Είναι θέμα διοίκησης. Έχω την γνώμη μου. Είναι για μένα όμως.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ