2015-09-28 06:48:06
Φωτογραφία για Ποιος celebrity του Hollywood είσαι;
Ποιες διάσημες προσωπικότητες του κινηματογράφου θα επέλεγαν οι 12 εκπρόσωποι του ζωδιακού; Mε ποιους θα ταυτίζονταν και γιατί;

ΚΡΙΟΣ

Marlon Brando: Γιατί υπήρξε ασυμβίβαστος, τολμηρός, πολυγαμικός και ανεξάρτητος. Δηλαδή το πρότυπο ενός Κριού.

Bette Davis: Γιατί ήταν η γυναίκα των επιτευγμάτων, η πρώτη γυναίκα που έγινε πρόεδρος της ακαδημίας των Όσκαρ και γιατί το βλέμμα της δεν χάνει ποτέ.

ΤΑΥΡΟΣ

Daniel Day Lewis: Γιατί ο Ταύρος θαυμάζει τις δύο μακροχρόνιες σχέσεις της ζωής του σε συνδυασμό με τα πολλά λεφτά και τις δημιουργικές του ενασχολήσεις.

Shirley Mac Laine: Γιατί είναι σταθερή αξία, ταλαντούχα, αφοσιωμένη, πολυπράγμων και εξαιρετική μαγείρισσα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Johny Depp: Γιατί μπορεί να υποδύεται τα πάντα χωρίς να είναι τίποτα από αυτά, ενώ παράλληλα είναι φευγάτος και επικοινωνιακός.

Angelina Jolie: Γιατί έχει δύο εαυτούς και τους χειρίζεται με δύο τρόπους. Επίσης έχει πάντα τουλάχιστον δύο εναλλακτικές.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Tom Hanks: Γιατί δεν του αρέσουν οι ανατροπές, κρατά χαμηλούς τόνους και εμπνέει τη σιγουριά και την ασφάλεια που θέλουν οι γυναίκες.

Meryl Streep: Γιατί είναι μανούλα 4 παιδιών, σέβεται την οικογένειά της και είναι συναισθηματική και στοργική. Επίσης δεν είναι ψώνιο παρά την τεράστια αποδοχή.

ΛΕΩΝ

Robert De Niro: Γιατί έχει αυτοπεποίθηση και με δυο κομπλιμέντα του, κάνει τους άλλους να πετάνε στα σκουπίδια τα αντικαταθλιπτικά τους. Γιατί είναι σημείο αναφοράς.

Mae West: Γιατί δεν πέρασε ποτέ απαρατήρητη, είχε το πιο διφορούμενο χιούμορ, το πιο απαξιωτικό βλέμμα και ενέπνευσε την τέχνη και όχι μόνο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Richard Gere: Γιατί αποδεικνύει με τη ζωή του την ιδεοληψία πως οι άνδρες Παρθένοι είναι μονότονοι και αναδεικνύει τη γοητευτική πλευρά τους.

Sophia Loren: Γιατί η ζωή της κρίθηκε στις λεπτομέρειες και οι μεθοδικές της επιλογές έντυσαν τις καμπύλες της με τα πιο πλουσιοπάροχα δώρα.

ΖΥΓΟΣ

Roger Moore: Γιατί είναι τζέντλεμαν, ατσαλάκωτος, αρρενωπός, γιατί είναι ο Simon Templar που κάνει μια γυναίκα να αισθάνεται Γυναίκα. Είναι και Sir!

Brigitte Bardot: Γιατί συνδυάζει τα πάντα αρμονικά, είναι το απόλυτο θηλυκό, γιατί ο θεός έπλασε τη γυναίκα και μια Ζυγός αισθάνεται πως είναι το καλούπι της.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Richard Burton: Γιατί απήλαυσε τον έρωτα, τις σπατάλες και τις καταχρήσεις. Μια σαιξπηρική προσωπικότητα με αφθονία, που λατρεύει ένας Σκορπιός.

Jodie Foster: Γιατί παντρεύτηκε τη φιλενάδα της, είναι μυστικοπαθής και έχει ξεσηκώσει τρελά πάθη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Woody Allen: Γιατί καταφέρνει να καλύψει τις ανασφάλειές του, φιλοσοφεί τη ζωή και δημιουργεί αδιάκοπα. Ο κοσμοπολίτης αμήχανος star υπενθυμίζει σε έναν Τοξότη πως η ομορφιά ενός άνδρα δεν είναι μόνο εξωτερικό πλεονέκτημα.

Jane Fonda: Γιατί ως μεσήλικας γύμναζε τα κορμιά όλου του πλανήτη, γιατί καταφέρνει να διατηρείται νέα, είναι ακτιβίστρια, ατίθαση και η αισιοδοξία της είναι μεταδοτική.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Humphrey Bogart: Γιατί ο αρχετυπικός χαρακτήρας του λατρεύεται από έναν Αιγόκερω, που ταλαντεύεται μεταξύ μιας άστατης ζωής και μιας καθιερωμένης κοινωνικής εικόνας.

Ava Gardner: Γιατί η πολυτάραχη ζωή της δεν δάμασε ποτέ το αγρίμι μέσα της και το γατίσιο μάτι της δεν υπέκυψε ποτέ στο φόβο της μοναξιάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Clark Gable: Γιατί το περιπαικτικό του ύφος είναι η ταυτότητα ενός Υδροχόου και οι ατέλειωτες ερωτικές του εμπειρίες με τις εκκεντρικότατες συμπεριφορές είναι το αλατοπίπερο της ζωής του.

Vanessa Redgrave: Γιατί είναι ιδεολόγος, έχει όραμα, ουσιαστική συνεισφορά, επιβλητική παρουσία και καταφέρνει να αποσπά την προσοχή δίπλα στη Monica Bellucci.

ΙΧΘΥΣ

Javier Bardem: Γιατί στο πρόσωπό του βλέπει έναν καλλιτέχνη ειρηνιστή, που η παστίλια για τον πόνο του άλλου γίνεται γι' αυτόν το καλύτερο φάρμακο, ενάντια σε κάθε μορφή βίας και αδικίας.

Elizabeth Taylor: Γιατί η παραμυθένια ζωή της συνεπαίρνει μια γυναίκα Ιχθύ, ενώ τα πολλά μυστικά της, δίνουν άλλοθι στις επιλογές και στις φαντασιώσεις της. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ