2015-09-28 12:12:09
Φωτογραφία για ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ... ΕΝΟΨΕΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Ο ΒΕΝΓΚΕΡ
Μπορεί η Άρσεναλ να προέρχεται από τις νίκες με τις Τότεναμ και Λέστερ, αλλά ακόμα δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Στο γήπεδό της για το πρωτάθλημα έχει σκοράρει δύο φορές και σε ένα παιχνίδι πιο συγκεκριμένα, από τα τρία που έχει δώσει.

Πάντως, ο Αρσέν Βενγκέρ εμφανίζεται... χαρούμενος πως η ομάδα του έχει αρχίσει να βρίσκει τον δρόμο της, καθώς ναι μεν είναι τέταρτη, αλλά με απόσταση μόλις τριών βαθμών από την κορυφή.

«Πέρασαν δύο εβδομάδες και οι διαφορές στο πρωτάθλημα είναι μικρές ξανά. Πρέπει να είσαι συνεπής και σε αυτό επικεντρωνόμαστε. Νιώθω πως η ποιότητα του παιχνιδιού μας καλυτερεύει εβδομάδα με την εβδομάδα. Σε γενικές γραμμές βρίσκουμε το πρόσωπο που είχαμε στα τέλη της περσινής σεζόν. Ήρθαμε για να παίξουμε με τη Λέστερ, που δεν είχε χάσει φέτος και το γεγονός πως κερδίσαμε με εμφατικό τρόπο, ήταν σημαντικό για την αυτοπεποίθησή μας», ανέφερε ο Αλσατός τεχνικός και συνέχισε.

«Είμαι απλά χαρούμενος για τη δουλειά που έκανα στην ομάδα και για τους οπαδούς. Δεν σκέφτομαι τόσο πολύ το αποτέλεσμα. Ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο 30 χρόνια και γνωρίζω τι είναι σημαντικό. Αυτό είναι καλό ποδόσφαιρο. Αυτό που θέλεις, είναι να διαχειρίζεσαι μια ομάδα που της αρέσει να παίζει μαζί και να γίνεται καλύτερη εβδομάδα με την εβδομάδα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Νέο σκάνδαλο στο ποδόσφαιρο
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Νέο σκάνδαλο στο ποδόσφαιρο
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ