2015-09-29 12:14:11
Φωτογραφία για ΜΕ... ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Η ΑΡΣΕΝΑΛ
Χωρίς τον Πετρ Τσεχ, αλλά με τον Νταβίντ Οσπίνα κάτω από τα δοκάρια της, θα παραταχθεί η Άρσεναλ κόντρα στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με Αγγλικά ΜΜΕ.

Μπορεί η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό να είναι... must-win για την Άρσεναλ, όπως τόνισε ο Αρσέν Βενγκέρ, ωστόσο αυτό δεν τον εμποδίζει να κάνει αλλαγές σε πρόσωπα, με σημαντικότερη αυτή του Νταβίντ Οσπίνα αντί του Πετρ Τσεχ κάτω από τα δοκάρια.

Ο Αλσατός τεχνικός θα δώσει χρόνο συμμετοχής στον Κολομβιανό γκολκίπερ, ενώ σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, είναι εξαιρετικά πιθανό να μην ξεκινήσουν και οι Μερτεσάκερ, Ράμσεϊ.

Σε ό,τι αφορά την επιλογή του Οσπίνα στα γκολπόστ, ο Βενγκέρ εξήγησε: «Μερικοί παίκτες αγωνίστηκαν σε δύο απαιτητικά ματς με Τότεναμ και Λέστερ και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να αναλύσω παίρνοντας τις αποφάσεις μου. Η μη χρησιμοποίηση του Τσεχ δεν είναι επειδή αποφάσισα ότι ο Οσπίνα θα παίζει στο Champions League. Θα πάμε παιχνίδι με παιχνίδι και μπορεί να υπάρχει και διαφορετική απόφαση. Πρέπει να του δώσω παιχνίδια. Είναι τερματοφύλακας τοπ επιπέδου και φυσικά είναι δύσκολο το ότι είναι στον πάγκο».

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες των Άγγλων, ο Βενγκέρ θα παρατάξει την Άρσεναλ με το κλασικό 4-2-3-1, με τον Οσπίνα κάτω από τα δοκάρια, τους Μπεγερίν, Γκάμπριελ, Κοσιελνί, Μονρεάλ στην τετράδα της άμυνας, Καθόρλα, Κοκλέν στη μεσαία γραμμή και τους Τσάμπερλεϊν, Οζίλ, Σάντσες στην τριάδα πίσω από τον μοναδικό επιθετικό Γουόλκοτ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ