2015-09-30 02:32:10
Φωτογραφία για ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΣ ΛΕΒΑΝΤΟΦΣΚΙ ! ΤΑ ΤΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΜΠΑΓΕΡΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΝΤΙΝΑΜΟ Ζ.! *ΒΙΝΤΕΟ*
Μεγάλη νίκη με 5-0 πραγματοποίησε η Μπάγερν κόντρα στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ και παραμένει... μόνη στην κορυφή του 6ου ομίλου, στον οποίο βρίσκεται και ο Ολυμπιακός.

Ο αγώνας ήταν μία παράσταση για την Μπάγερν. Και αυτό γιατί μέχρι τη συμπλήρωση του μισάωρου, οι Βαυαροί κατάφεραν όχι μόνο να ικανοποιήσουν τους οπαδούς τους αλλά και να... κλειδώσουν τη νίκη!

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 13' με τον Ντάγκλας Κόστα και στο 21' ο Λεβαντόφσκι σημείωσε το 2-0, αλλά δεν σταμάτησαν εκεί. Στο 25' η προβολή του Γκέτσε πέρασε τη γραμμή, ο βοηθός τελικής γραμμής δεν το είδε, το είδε όμως ο διαιτητής που έδειξε σέντρα. Τρία λεπτά αργότερα ο Λεβαντόφσκι... ξαναχτύπησε ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 4-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Μπάγερν πέτυχε ένα γρήγορο γκολ στο 55' και μετά... έριξε τον ρυθμό! Θύτης και πάλι ο Λεβαντόφσκι, ο οποίος πέτυχε χατ τρικ και έκλεισε τον χορό των γκολ των Βαυαρών, οι οποίοι σημείωσαν τηνδεύτερη νίκη τους στους ομίλους και βρίσκονται στην κορυφή του 6ου γκρουπ, στο οποίο συμμετέχει ο Ολυμπιακός.

Μπάγερν (Πεπ Γκουαρδιόλα): Νόιερ, Λαμ, Μπόατενγκ (64' Ραφίνια), Αλάμπα, Μπερνάτ (46' Χάβι Μαρτίνεθ), Τιάγκο, Κίμιχ, Κομάν, Γκέτσε, Ντάγκλας Κόστα (58' Μίλερ), Λεβαντόφσκι

Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Ζόραν Μάμιτς): Εντουάρντο, Ματσέλ, Μπένκοβιτς (46' Γκονσάλο), Ταραβέλ, Πίβαριτς, Μασάδο (61' Ρογκ), Αντέμι, Άντολιτς, Φερνάντες, Σουντάνι, Πιάτσα (69' Ενρίκες)

Δείτε τα γκολ:
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ