2015-09-30 07:30:10
Φωτογραφία για Σ. ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΓΙΑ ΑΡΣΕΝΑΛ ΚΑΙ... ΠΑΟΚ
Ο Σάββας Θεοδωρίδης χαρακτήρισε καταπληκτική την εμφάνιση του Ολυμπιακού στο Emirates, ζήτησε να έρθουν κι άλλες τέτοιες νίκες στην Ευρώπη και αναφέρθηκε στο ματς με τον ΠΑΟΚ που ακολουθεί.

«Ήταν εκπληκτική η ομάδα, είδατε πως αντιδράσαμε αμέσως μετά τις δύο ισοφαρίσεις που δεχθήκαμε. Οι παίκτες τα δώσανε όλα. Οι Άγγλοι δεν περίμεναν μία τόσο καλή ομάδα και με τόσο καλή άμυνα απόψε, όπως ο Ολυμπιακός. Θέλουμε κι άλλες τέτοιες νίκες, για να υψώσουμε το ηθικό της πατρίδας μας» δήλωσε αρχικά στην κάμερα του ΟΤΕ TV, προσθέτοντας:

«Αυτά τα παιδιά προσφέρουν στην πατρίδα και βοηθούν για να ανεβαίνει το ελληνικό στοιχείο και να δείχνει η Ελλάδα πως τα βάζει με τα μεγαθήρια».

Καταλήγοντας, αναφέρθηκε στο ματς που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ: «Το ματς αυτό τελείωσε για εμάς τώρα. Έχουμε τώρα μπροστά μας το πολύ δύσκολο ματς με τον ΠΑΟΚ, γιατί για μένα είναι πολύ σημαντικό να κατακτάμε τα πρωταθλήματα, γιατί χωρίς αυτά δεν παίζεις στα κύπελλα Ευρώπης. Εμείς θέλουμε να πάμε και να παιχτεί ωραίο ποδόσφαιρο. Και ο ΠΑΟΚ τελευταία έχει στρώσει και παίζει καλό ποδόσφαιρο. Να αφήσουν τις αλητείες κάποιοι εκεί πάνω, γιατί έχουν αλλάξει οι κανονισμοί και να παιχτεί ένα ωραίο παιχνίδι».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Σπανάκι με πέννες στο φούρνο
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Σπανάκι με πέννες στο φούρνο
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ