2015-09-30 10:38:16
Φωτογραφία για ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ ο Δημοτικός Σύμβουλος που κακοποίησε σκύλο
Άμεση ήταν η αντίδραση του Δημάρχου Παγγαίου, Φίλιππου Αναστασιάδη [ΦΩΤΟ], στην ενέργεια του Δημοτικού Συμβούλου και μέλους της Παράταξής του, να κακοποιήσει βάναυσα σκύλο - όπως απεικονίζεται σε σχετικό βίντεο - ζητώντας του, άμεσα, την παραίτησή του, καταδικάζοντας και ως παράταξη, επισημαίνοντας, «πράξεις κακοποίησης, βασανισμού και εν γένει παραμέλησης και εγκατάλειψης ζώων, οι οποίες προσβάλλουν τόσο τον χαρακτήρα της τοπικής κοινωνίας μας, όσο και εμάς σαν ξεχωριστές προσωπικότητες, είναι δε αντίθετες με τις αρχές και τα πιστεύω μας».

Παρ' αυτά, ο φερόμενος ως αυτουργός της βάναυσης αυτής πράξης Δημοτικός Σύμβουλος, σήμερα, κατέθεσε την με αριθμό πρωτ. 30362/29-9-2015 δήλωση – αίτησή του, με την οποία γνωστοποιεί ότι, ανεξαρτητοποιείται από την Δημοτική Παράταξη με την οποία και είχε εκλεγεί, μη παραιτούμενος από το αξίωμά του...

Επισημαίνεται ότι, η Δημοτική Παράταξη είχε προγραμματίσει έκτακτη συνεδρίαση, προκειμένου τα μέλη της να αποφασίσουν τη διαγραφή ή μη του εν λόγω Δημοτικού Συμβούλου.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ