2015-09-30 16:48:05
Φωτογραφία για ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ... ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ Ο ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ!
Την άποψη πως στον Ολυμπιακό δεν μπορείς να χαλαρώσεις ποτέ, εξέφρασε ο Γιώργος Πρίντεζης, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6. Υγεία και σκληρή δουλειά είναι τα... «μυστικά» για τον διεθνή παίκτη του Θρύλου.

Η σκληρή δουλειά, σε συνδυασμό με την υγεία των παικτών, αποτελούν βασικά στοιχεία για να έρθουν οι πολυπόθητες επιτυχίες, σύμφωνα με τον Γιώργο Πρίντεζη, που τόνισε πως στον Ολυμπιακό είναι τέτοιες οι απαιτήσεις που δεν μπορεί κανείς να χαλαρώσει.

Ο 2ος αρχηγός των ερυθρόλευκων, στο πλαίσιο της Media Day του Ολυμπιακού, αναφέρθηκε στις αυξημένες προσδοκίες του κόσμου από την ομάδα, καθώς επίσης και στο πρόωρο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Γιώργος Πρίντεζης Για το ρόλο που παίζει η υγεία των παικτών: «Η υγεία είναι το σημαντικότερο. Θέλουμε να είμαστε όλοι καλά, ώστε να μπορούμε να δουλεύουμε, να βελτιωνόμαστε για να πετύχουμε τους στόχους. Η υγεία είναι το σημαντικότερο πράγμα κυρίως στη ζωή και έπειτα στο παρκέ».


Για τις αυξημένες προσδοκίες του κόσμου από την ομάδα: «Ο πήχης κάθε χρονιά παραμένει ψηλά για τον Ολυμπιακό. Φέτος τα πράγματα θα είναι ακόμα πιο δύσκολα γιατί όλες οι ομάδες μας περιμένουν, οπότε πρέπει να είμαστε ακόμα πιο έτοιμοι. Και ο βασικός αντίπαλος μας στην Ελλάδα θα έχει έξτρα θέληση να μας κερδίσει, αλλά και οι αντίπαλοι μας στην Ευρωλίγκα, αφού είναι επιπλέον κίνητρο, μιας και ήμασταν φιναλίστ».

Για την εμπιστοσύνη του κόσμου και αν μπορεί να είναι χαλαρή η ομάδα: «Όταν είσαι σε αυτή την ομάδα δεν μπορείς να χαλαρώσεις ποτέ. Εδώ πήραμε ευρωπαϊκό και οι απαιτήσεις στο πρώτο παιχνίδι play of, ήταν αυξημένες. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε για να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι στο χρόνο που πρέπει.

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Δε θα είμαστε έτοιμοι ούτε εμείς, ούτε ο Παναθηναϊκός, αλλά θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ