2015-10-01 12:20:10
Φωτογραφία για ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ... ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΕ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΑΡΣΕΝΑΛ! (ΡΗΟΤΟ)
Μετά το σάλο που δημιούργησε η εμφάνισή του με φανέλα της Άρσεναλ σε τηλεοπτική εκπομπή (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ), ο Λάκης Παπαϊωάννου έδωσε εξηγήσεις μέσω Facebook και κατέληξε ζητώντας συγγνώμη αν πρόσβαλε κάποιον.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής δήλωσε πως στις δημόσιες εμφανίσεις του συνηθίζει να φορά περιβολή της αγγλικής ομάδας, με την οποία έχει συνεργασία, αλλά σε κάθε περίπτωση ζήτησε συγγνώμη αν κάποιος προσβλήθηκε από την αμφίεσή του και ξεκαθάρισε πως θεωρεί τον Ολυμπιακό άξιο πρεσβευτή της Ελλάδας στο εξωτερικό.

Αναλυτικά η ανάρτησή του στο Facebook:

«Φίλοι και μη, του Ολυμπιακού καλησπέρα σας.

Μετά τον θόρυβο που δημιουργήθηκε σχετικά με την εμφάνισή μου

σε τηλεοπτική εκπομπή της ΕΤ3, θα ήθελα, κι αφού συγχαρώ τον Ολυμπιακό για τη μεγάλη νίκη επί της Αrsenal στο Λονδίνο, να κάνω την εξής διευκρινιστική δήλωση:

Είναι γνωστή η διαδρομή και το ήθος μου εντός κι εκτός γηπέδων


άλλωστε, όλα αυτά τα χρόνια. Τα τελευταία έξι χρόνια λοιπόν που εργάζομαι για τον σύλλογο της Arsenal, οι περισσότερες ( αθλητικές ) τηλεοπτικές εμφανίσεις μου, έγιναν με την αθλητική ένδυση της Arsenal.

Σε ό,τι αφορά στη συγκεκριμένη εκπομπή, σας διαβεβαιώ με το χέρι

στην καρδιά πως σε καμία περίπτωση δεν ήταν στις προθέσεις μου να υπονοήσω ή να προσβάλλω τον σύλλογο του Ολυμπιακού.

Σέβομαι όλες τις ελληνικές ομάδες, πόσω δε μάλλον τον Ολυμπιακό,

ο οποίος ειδικά τα τελευταία χρόνια, είναι άξιος πρεσβευτής του ελληνικού ποδοσφαίρου στο Champions League σε όλα τα ευρωπαϊκά γήπεδα.

Σε κάθε περίπτωση που η δήλωση μου δεν καλύπτει, έχω το θάρρος να ζητήσω δημόσια συγνώμη από τους φίλους του Ολυμπιακού».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ