2015-10-02 01:11:17
Φωτογραφία για ΠΡΩΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ 11ΑΔΑΣ ΣΙΛΒΑ ΓΙΑ ΤΟΥΜΠΑ...
Ο Μάρκο Σίλβα παρόλο που δεν έχει κάνει ακόμα τις ουσιαστικές δοκιμές του για ενδεκάδα έχει κάνει τις πρώτες του... σκέψεις για το ματς της Τούμπας κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Η τετράδα στα μετόπισθεν πήγε ιδιαίτερα καλά με την Άρσεναλ και δεν θα είναι τόσο εύκολο να αλλάξει. Ρομπέρτο κάτω από τα δοκάρια, Ελαμπντελαουί δεξιά, Σαλίνο αριστερά και κέντρο άμυνας με Μποτία και Σιόβας. Στον άξονα ως φαβορί είναι οι Καμπιάσο και Κασάμι ενώ υπάρχει και η επιλογή του Μιλιβόγεβιτς, δεκάρι ο Φορτούνης, δεξί εξτρέμ ο Πάρντο, αριστερό ο Ντουρμάζ και επιθετικός ο Φινμπόγκασον. Πιθανότατα δηλαδή να υπάρξουν τουλάχιστον δύο αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα που κατέβασε στο Emirates ο Πορτογάλος τεχνικός.

Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να επιλέξει ο Σίλβα να δώσει κάποιες... ανάσες στον Καμπιάσο και να ξεκινήσει στο ματς τον πιο... φρέσκο και ξεκούραστο Σέρβο.

Ο Μάρκο Σίλβα βέβαια επιστρέφοντας στο 4-2-3-1 στην Ελλάδα έχει μπροστά του δύο ακόμα ημέρες για να κάνει και άλλες δοκιμές και να καταλήξει στις τελικές του αποφάσεις.

Για παράδειγμα οι Ντα Κόστα και Τσόρι είναι μεν διαθέσιμοι αλλά έχουν λίγες προπονήσεις στα πόδια τους αλλά και διάστημα αποχής πίσω τους. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει να υπολογίσει βέβαια και τον Μασουακού για αριστερά αλλά και τους Σεμπά και Ερνάνι για τα άκρα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ