2015-10-02 12:30:11
Φωτογραφία για Η ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ... ΑΤΑΚΑ ΤΟΥ ΣΙΛΒΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΑΚΟΜΗ ΕΝΟΣ ΜΠΑΚ!
"Τρέλανε" κόσμο στην καλοκαιρινή προετοιμασία του Ολυμπιακού ο Σίλβα, αφού όταν είχε ερωτηθεί από ανθρώπους του Ολυμπιακού για το αν χρειάζεται κι άλλο αριστερό μπακ η ομάδα, η απάντηση που είχε δώσει ήταν... “Κι άλλο αριστερό μπακ; Έχουμε τον Μασουακού και τον... Σαλίνο. Είμαι οκ”.

Άφηνε παράθυρο για απόκτηση ποδοσφαιριστή στη συγκεκριμένη θέση μόνο αν έφευγε ο Γάλλος αμυντικός, αφού τότε θα ζητούσε αριστερό μπακ Όταν λοιπόν είχε διαρρεύσει προς τα ΜΜΕ η απάντηση του Πορτογάλου τεχνικού, αρκετοί τον πέρασαν για... τρελό. Και αυτό γιατί ναι μεν ο Σαλίνο είναι φιλότιμος, εργαλείο, στρατιώτης, μαχητής και οποιαδήποτε άλλη “ταμπέλα” μπορείτε να του βάλετε, αλλά φτάνουν όλα αυτά για να παίξει με... ανάποδο πόδι σε μία θέση που όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος ο παίκτης δεν ένιωθε και τόσο καλά;

Όταν είχε ερωτηθεί ο Σαλίνο μετά από εκείνο το παιχνίδι του Ρότερνταμ με την Φέγενορντ, η απάντηση που είχε δώσει ήταν ότι “τώρα προσπαθώ να προσαρμοστώ και να την μάθω τη θέση”.


Είχε χρησιμοποιηθεί αριστερά και σε κάποια ελάχιστα ματς στην Μπράγκα. Αλλά φυσικά άλλο να παίζει η Μπράγκα με την Γκιμαράες και με την Εστορίλ, και άλλο κόντρα στην... Άρσεναλ μέσα στο Εμιρέιτς έχοντας απέναντί του έναν παίκτη όπως ο Τσάμπερλεϊν.

Ο Σίλβα λοιπόν το καλοκαίρι τον δοκίμασε, τον “τέσταρε”, τον πέρασε από κόσκινο και κατέληξε... ότι του “κάνει”. Το πιο ωραίο σκηνικό όμως έχει εκτυλιχθεί λίγο πριν ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις του Θρύλου. Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε πιάσει τον Βραζιλιάνο αμυντικό και του είχε τονίσει ότι οι Ελαμπντελαουί και Μασουακού είναι οι πρώτες του επιλογές για τα άκρα, αλλά αυτό δεν σήμαινε και τίποτα. Του είχε ξεκαθαρίσει ότι αυτό μπορεί να αλλάξει στην πορεία, αν δει έναν από τους δύο να μην αποδίδει στα επίπεδα που έχει θέσει ο προπονητής του Ολυμπιακού!

Γενικότερα λοιπόν ο Σίλβα θεωρεί τον Σαλίνο ως έναν... “άσο” από το μανίκι του και ο Βραζιλιάνος φροντίζει να τον δικαιώνει κάθε φορά όπου και αν αγωνίζεται!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ