2015-10-02 16:45:08
Φωτογραφία για ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΟΛΑ ΦΕΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΧΑΝΤΕΡ ΚΑΙ ΤΟ... ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!
Ο Οθέλο Χάντερ εξέφρασε την επιθυμία του να κατακτήσει το triple crown με τον Ολυμπιακό, σε δηλώσεις του στο "SDNA".

Η ατυχία χτύπησε την πόρτα του 29χρονου Αμερικανού σέντερ με το... «καλημέρα» της σεζόν, αφού καθηλώθηκε στα... πιτς και μοιαζει σαν θηρίο στο κλουβί. Ο Οθέλο Χάντερ είναι γεννημένος νικητής και η λέξη ήττα δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό του, οπότε μπορείτε να καταλάβετε πως νιώθει τώρα που τραυματίστηκε.

Ο ίδιος, όμως, ακόμα και τώρα έχει βρει τον τρόπο για να βοηθάει τους πρωταθλητές Ελλάδας παραδίδοντας ιδιαίτερα... μαθήματα στους Πάτρικ Γιανγκ και Νίκολα Μιλουτίνοφ ή Νίκο, όπως τον αποκαλεί!

Επίσης, ο Οθέλο Χάντερ μίλησε για τις... αιώνιες μάχες με τον Παναθηναϊκό, ενώ δεν έκρυψε την επιθυμία για να κατακτήσει όσους περισσότερους τίτλους μπορεί με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά:

Πόσο δύσκολο είναι να είσαι τραυματίας και να βλέπεις την ομάδα σου να προπονείται χωρίς εσένα;


«Οι τραυματισμοί είναι μέρος του παιχνιδιού.Το ιδανικό είναι να μην τραυματίζεσαι. Δεν μου αρέσει καθόλου, όταν τραυματίζομαι. Αυτές οι μέρες ήταν δύσκολες. Εβλεπα τα παιδιά να αγωνίζονται κι εγώ έκανα θεραπείες. Είναι σκληρό, γιατί θέλω να είμαι στο γήπεδο και να βοηθώ την ομάδα. Θέλω να τελειώσω με τις θεραπείες και να επιστρέψω».

Υπάρχουν, όμως, τρόποι για να βοηθήσεις την ομάδα σου...

«Φυσικά. Το κάνω αυτό. Οταν παρατηρώ κάτι, το αναφέρω στους συμπαίκτες μου. Παρατηρώ πλέον τα πράγματα με διαφορετική σκοπιά. Μαθαίνω κι εγώ, καθώς έχω την ίδια οπτική με τον κόουτς».

Στο ξεκίνημα της σεζόν θα αντιμετωπίσετε δύο φορές τον Παναθηναϊκό. Θα προλάβεις αυτά τα παιχνίδια;

«Για να είμαι ειλικρινής αυτό είναι κάτι που δεν το γνωρίζω. Το εύχομαι όμως. Θέλω να είμαι στο γήπεδο και να παλεύω με την ομάδα μου. Την ίδια στιγμή, όμως, πρέπει να είσαι προσεκτικός, γιατί αν δεν είσαι υγιής, μπορεί αντί να βοηθήσεις την ομάδα, να την πληγώσεις. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό. Δεν είναι μόνο οι αγώνες με τον Παναθηναϊκό. Ολα τα ματς έχουν σημασία».

Ο Παναθηναϊκός ενισχύθηκε το φετινό καλοκαίρι. Εχεις παρακολουθήσει τις κινήσεις του;

«Για να είμαι ειλικρινής δεν παρακολουθούσα τι έκανε ο Παναθηναϊκός, αλλά δεν γίνεται μην το ακούσεις. Είναι αλήθεια πως έχουν καλή ομάδα, αλλά εμείς επικεντρωνόμαστε στη δική μας. Σημασία έχει τι κάνει η δική μας ομάδα».

Θα έχει κάτι διαφορετικό ο φετινός ο Ολυμπιακός;

«Καμία αλλαγή δεν θα υπάρξει στην ομάδα. Η φιλοσοφία έχει παραμείνει η ίδια. Η άμυνα θα είναι πάντα πρωταρχική για εμάς. Αυτό λέει ο κόουτς και αυτό θα κάνουμε. Οταν παίζεις καλή άμυνα, θα έρθουν και οι καλές επιθέσεις. Η άμυνα είναι τα πάντα και πρέπει από την αρχή να έχουμε μεγάλη ένταση και μακάρι να μείνει σε αυτό το επίπεδο ως το τέλος. Η άμυνα είναι η ταυτότητά μας. Δεν είναι η επίθεση και δεν είμαστε μία run and gun ομάδα. Η άμυνα είναι η φιλοσοφία μας».

Τι έχεις να πεις για τους στόχους του Ολυμπιακού;

«Οι στόχοι είναι πάντα οι ίδιοι. Θέλουμε να νικάμε, όπως κάθε παίκτης και ομάδα. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να μην ξεχνάμε πως όλες οι ομάδες είναι. Η κάθε ομάδα μπορεί να νικήσει την οποιαδήποτε. Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας».

Ποιες είναι οι προσδοκίες σου για τη νέα σεζόν;

«Θέλω να κατακτήσω ακόμα ένα πρωτάθλημα, αλλά για να σου πω την αλήθεια θέλω όλους τους τίτλους. Για να συμβεί αυτό πρέπει να παίζεις και να δουλεύεις δυνατά, να μην έχεις τραυματισμούς - αν και με αυτό δεν ξεκινήσαμε καλά με αυτό. Θα ήθελα να είμαι περισσότερο αποτελεσματικός. Θέλω να βελτιώσω τα ποσοστά μου στις βολές».

Ποιες είναι οι εντυπώσεις πους έχεις αποκομίσει από τους Νίκολα Μιλουτίνοφ και Πάτρικ Γιανγκ;

«Ο Γιαγνκ και ο Νίκος (Νικόλα Μιλουτίνοφ) είναι νέοι και ακατέργαστα ταλέντα. Κατά κάποιο τρόπο μού θυμίζουν τον εαυτό μου, όταν ήμουν νεότερος. Εχουν ενέργεια και πιστεύω πως θα είμαστε καλοί. Πιστεύω πως πραγματικά θα έχουμε μία καλή ομάδα».

Θα είναι καλύτερη η φετινή φροντ λάιν του Ολυμπιακού από την περσινή;

«Δεν μπορώ να το πω αυτό, καθώς και οι δύο μου αρέσουν. Πέρσι πήγαμε στον τελικό της Ευρωλίγκα και κατακτήσαμε το πρωτάθλημα. Παιχνίδι με παιχνίδι θα το δούμε αυτό».

Τέλος, θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα στους φιλάθλους του Ολυμπιακού;

«Να είστε έτοιμοι...»
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ