2015-10-03 05:34:28
Φωτογραφία για Σκυλίσια ζωή στο Ναυτικό : Ο ...Μπέργκ...οπλονόμος και ..κολυμβητής στην ΣΜΥΝ!
Η τελετή ορκωμοσίας της 36ης Εκπαιδευτικής Σειράς Δόκιμων Υπαξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού (ΣΜΥΝ) στο Σκαραμαγκά, χθες Παρασκευή,ανακοινώθηκε από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού.ι   

        Στην τελετή παρέστη ο Αρχηγός ΓΕΝ, Αντιναύαρχος Γεώργιος Γιακουμάκης ΠΝ συνοδευόμενος από το Διοικητή Ναυτικής Εκπαίδευσης, Υποναύαρχο Κωνσταντίνο Καραγιώργη ΠΝ, καθώς και συγγενείς και φίλοι των νέων Δοκίμων Υπαξιωματικών.

        Συνολικά ορκίστηκαν 83 Δόκιμοι Υπαξιωματικοί διαφόρων ειδικοτήτων (48 άνδρες και 35 γυναίκες), εκ των οποίων 10 από Κύπρο (7 άνδρες και 3 γυναίκες) και 2 από Σενεγάλη.

Αυτά έγραφε η επίσημη ανακοίνωση. Όμως όπως είδαμε σε ανάρτηση στο προφίλ του φωτορεπόρτερ Νίκου Παναγιωτόπουλου στο Facebook , ... υπήρχαν και άλλοι και ...έγιναν κι άλλα! Όπως ο πανέμορφος σκύλος ονόματι ...Μπεργκ που δεν άφηνε στιγμή τους ναύτες φίλους του και την εκπαίδευσή τους Ακόμα και ανάμεσα στο όπλα τους που είχαν αποθέσει για την τελετή άραξε. Ή όταν άρχισε η κωπηλασία, ...βούτηξε και τους ακολούθησε. Στο διαδίκτυο έγινε χαμός με τις ''άλλες'' φωτό του Νίκου Παναγιωτόπουλου. Βάζουμε αυτές τις ''διαφορετικές'' πρώτες - και ακολουθούν αυτές που μας έστειλε το ΓΕΝ.

 
 
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ