2015-10-03 22:13:06
Φωτογραφία για Μεσολόγγι: Ανήλικη συνελήφθη για ενδέκατη φορά στα 15 της
Από πολύ μικρή ηλικία ήταν για τα καλά «βουτηγμένη» στην παρανομία μια 15χρονη –σήμερα- τσιγγάνα, που συνελήφθη για… ενδέκατη φορά για κλοπές στο Μεσολόγγι! Η ανήλικη ρεκορντγούμαν εντοπίστηκε από άνδρες της Ασφάλειας λίγο μετά την τελευταία της «δουλειά».

Λίγη ώρα νωρίτερα, η «μακρυχέρα» πιτσιρίκα είχε αποσπάσει την προσοχή ενός ηλικιωμένου μέσα σε ένα σούπερ μάρκετ και είχε αρπάξει μέσα από την τσέπη του περίπου 30 ευρώ. Ωστόσο, το θύμα αντιλήφθηκε την κλοπή και ενημέρωσε τους αστυνομικούς, που εντόπισαν την ανήλικη κοπέλα πριν απομακρυνθεί.

Στην προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι την περασμένη Τρίτη η θρασύτατη τσιγγανοπούλα είχε χτυπήσει την πόρτα του σπιτιού ενός ηλικιωμένου, τάχα για να ζητήσει ελεημοσύνη, αλλά μόλις εκείνος πήγε να βρει μερικά κέρματα να της δώσει, άρπαξε έναν χρυσό σταυρό και το έβαλε στα πόδια! Η ανήλικη δράστιδα, που έχει απασχολήσει στο παρελθόν άλλες δέκα φορές τις αρχές αλλά πάντα αφηνόταν ελεύθερη λόγω της μικρής ηλικίας της, παραπέμφθηκε για μια ακόμη φορά στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ