2015-10-04 10:22:43
Φωτογραφία για ΜΕ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΕΩΣ... ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ!
Με… φόρα από τον θρίαμβο στο Λονδίνο κόντρα στην Άρσεναλ μέσα στο «Έμιρεϊτς», ο Ολυμπιακός θέλει να περάσει και από την Τούμπα απόψε (20:30-NS1) συνεχίζοντας το απόλυτο σερί του, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Superleague.

Ο Θρύλος βρίσκεται πέντε βαθμούς μπροστά από τους Θεσσαλονικείς και οι ερυθρόλευκοι θέλουν να τους βγάλουν εκτός… συναγωνισμού από πολύ νωρίς!

Μπορεί να παίζεται η 6η αγωνιστική, αλλά αν ο Ολυμπιακός φύγει με διπλό και αυξήσει τη διαφορά στους οκτώ πόντους, τότε πολύ δύσκολα μπορεί να... γυρίσει.

Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και με την ψυχολογία στα ύψη μετά την τεράστια νίκη επί της Άρσεναλ την περασμένη Τρίτη.

Άλλωστε σε αγώνες όπως ο σημερινός μετράνε η ψυχή, το πάθος και η φανέλα πάνω απ’ όλα!

Οι ερυθρόλευκοι έχουν ως στόχο να κάνουν σήμερα το «6 στα 6» στο πρωτάθλημα πριν από τη νέα διακοπή, λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων και είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν... όλα για αυτό!


Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Πορτογάλος τεχνικός προσανατολίζεται να παρατάξει με τρεις αλλαγές στο αρχικό σχήμα τους νταμπλούχους Ελλάδας. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ελαμπντελαουί, Μποτία, Σιόβα και Μασουακού (αντί του Σαλίνο).

Ως αμυντικά χαφ θα παίξουν ο Κασάμι και ο Μιλιβόγεβιτς (αντί του Καμπιάσο), έχοντας στας πλάγια τον Σεμπά και τον Ντουρμάζ. Ο Φορτούνής θα αναλάβει ξανά οργανωτικό ρόλο και ο Φινμπόγκασον θα αγωνιστεί στη θέση του Ιντέγε.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καπίνο, Αυλωνίτης, Καμπιάσο, Τσόρι, Ερνάνι, Ιντέγε, Πουλίδο και Σαλίνο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ένα «ανεξάρτητο» smartwatch
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ένα «ανεξάρτητο» smartwatch
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ