2015-10-04 10:35:07
Φωτογραφία για Πάνω από 1.800 πρόσφυγες έφτασαν και σήμερα στον Πειραιά
Η ροή των προσφύγων προς την Αθήνα δεν φαίνεται να ανακόπτεται παρά την επιδείνωση του καιρού και την έλευση του φθινοπώρου. Σήμερα τα ξημερώματα ένα ακόμα πλοίο έφερε στον Πειραιά πάνω από 1.800 πρόσφυγες, οι οποίοι παίρνουν και αυτοί τον δρόμο για διάφορα σημεία της Αθήνας μέχρι να ξεκινήσουν την πορεία τους προς τον Βορρά.

Πάντως μετά την απόφαση για την χρήση του Κλειστού Ολυμπιακού Γυμναστηρίου στο Γαλάτσι, αρκετά πράγματα φαίνεται να έχουν βελτιωθεί, ιδίως στην περιοχή της πλατείας Βικτωρίας.

Η ροή φαίνεται να έχει τακτοποιηθεί σε έναν ικανοποιητικό ρυθμό, με τον Δήμαρχο Γαλατσίου Γ. Μαρκόπουλο να δηλώνει ότι οι πρόσφυγες ανανεώνονται συνεχώς, και στον χώρο μένουν κάθε περί τα 700 άτομα.

Αριθμός που προς το παρόν μπορεί να εξυπηρετηθεί από τον Δήμο και τις ομάδες των εθελοντών. Όμως όπως υποστήριξε ο ίδιος, η λειτουργία του συγκεκριμένου χώρου δεν μπορεί να ξεπεράσει τον ένα μήνα, καθώς θα δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στην περιοχή.

Η χωρητικότητα της εγκατάστασης δεν ξεπερνά τα 1.200 άτομα, όμως μεγάλα τμήματα του Κλειστού Γυμναστηρίου παραμένουν κλειστά, λόγω του ότι ήταν κλειστό 11 χρόνια, από την εποχή των Ολυμπιακών Αγώνων. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ