2015-10-04 12:22:11
Φωτογραφία για Στα χέρια πιάστηκαν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ στην Κοζάνη
Συνέβη και αυτό: Την περασμένη Παρασκευή, στη συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ, μέλη του κόμματος ήρθαν στα…χέρια, με αφορμή έντονες διαφωνίες σχετικά με τις διαδκασίες και τις αλλαγές στο προεδρείο και όχι μόνο!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia, στο επίκεντρο της γεμάτης έντασης συνεδρίασης βρέθηκε το ζήτημα παραίτησης ή όχι του συντονιστή Λάκη Γκούμα, με τον τελευταίο να υποβάλει τελικά την παραιτησή του (για προσωπικούς λόγους), όπως επιβεβαίωσε και ο ίδιος σε τηλεφωνική μας συνομιλία.

Κάπου εκεί τα πνεύματα…οξύνθηκαν, με αποτέλεσμα δυο από τα παλαιότερα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στην περιοχή να μην περιοριστούν στη λεκτική αντιπαράθεση, αλλά να έρθουν, κυριολεκτικά, και στα χέρια!

Με την παρεμβαση των ψυχραιμότερων, πάντως, το επεισόδιο δεν είχε συνέχεια.

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες του Kozanimedia, η αφορμή του…καυγά ήταν η θέση κάποιων (όχι λίγων) τοπικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που κάνουν λόγο για μη τήρηση των διαδικασιών κατάρτισης του ψηφοδελτίου των πρόσφατων εκλογών, από το συντονιστή της Νομαρχιακής Επιτροπής Κοζάνης Τάσο Πολιτίδη, καθώς θεωρούν πως η λίστα εστάλη από τη Ν.Ε. Κοζάνης χωρίς αξιολόγηση, όπως θα έπρεπε.


Να σημειωθεί πως στην τηλεφωνική του επικοινωνία ο Λάκης Γκούμας ευγενικά αρνήθηκε να επιβεβαιώσει το επεισόδιο, μιλώντας απλά για στιγμές έντασης. Πάντως όλες οι πληροφορίες του Kozanimedia επιβεβαιώνουν το πρωτοφανές, για τα δεδομένα του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, αυτό περιστατικό Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ