2015-10-04 22:07:42
Φωτογραφία για ΓΙΑΝΓΚ : ΘΑ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ!
Τη δίψα του για επιτυχίες και κατακτήσεις τίτλων με τον Ολυμπιακό, εξέφρασε για άλλη μια φορά ο Πάτρικ Γιανγκ.

Ο Αμερικανός σέντερ των ερυθρόλευκων άνοιξε την... καρδιά του στον «Γαύρο» και αναφέρθηκε εκτενώς στους νέους ορίζοντες που ανοίγουν στην καριέρα του με τη μεταγραφή του στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο Πάτρικ Γιανγκ έδειξε ένας άκρως φιλικός άνθρωπος, που έχει διάθεση να προσφέρει πολλά στην καινούρια του ομάδα και πάνω από όλα να εξελιχθεί μαζί της.

Αρχικά ρωτήθηκε πως είναι οι πρώτες ημέρες στους πρωταθλητές Ελλάδας, με τον Γιανγκ να υποστηρίζει ότι :

«Οι πρώτες μου μέρες στην ομάδα είναι φοβερές. Το προπονητικό τιμ έχει πολλές απαιτήσεις από εμάς κάτι το οποίο το λατρεύω. Ο κόουτς μας πιέζει ώστε να ανεβάσουμε τα στάνταρ μας κάθε μέρα. Παράλληλα μένω και σε μία φανταστική πόλη, οπότε είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με όσα ζω μέχρι στιγμής και είμαι πεπεισμένος ότι θα περάσω τέλεια και την υπόλοιπη σεζόν. Θα προσπαθήσω να απολαύσω τα πάντα».


«ΣΑΝ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΟΥ ΑΔΕΡΦΟΣ Ο ΟΘΕΛΟ»

Ο Γιανγκ έχει ήδη «δέσει» με τους νέους συμπαίκτες του και νιώθει ευλογία που τους έχει στο πλευρό του.

«Είναι εκπληκτικός ο τρόπος της λειτουργίας αυτής της ομάδας» ήταν η πρώτη του αντίδραση στην ερώτησή μας για το κλίμα στην ομάδα για να συνεχίσει «Είναι βέβαια και ο τρόπος ζωής ενός μπασκετμπολίστα, που τη μία χρονιά μπορεί να είσαι εδώ την άλλη κάπου αλλού. Όμως είναι κάτι που το καταλαβαίνεις ακόμα και χωρίς να το πεις καθώς ο ένας εμψυχώνει τον άλλον, τον λες αδερφό σου και ας μην τον γνωρίζεις τόσο πολύ. Ξέρω τον Οθέλο (Χάντερ) πόσο καιρό; Πέντε εβδομάδες; Και τον βλέπω ήδη σε τον μεγάλο μου αδερφό, όπως και τον Ντι Τζέι (Στρόμπερι) και είμαι ευλογημένος που είμαι εδώ».

Στον Ολυμπιακό θα βρει μαζί του παίκτες όπως ο Βασίλης Σπανούλης, ο Γιώργος Πρίντεζης και ο Ντάνιελ Χάκετ. Ο Αμερικανός σέντερ ερωτώμενος για τους νέους συμπαίκτες του και όσα ζει στην «ερυθρόλευκη» οικογένεια δήλωσε πως «Έχουμε ένα πολύ εντυπωσιακό ρόστερ. Η ομάδα έκανε φοβερή δουλειά ενσωματώνοντας μας όλους μαζί. Δεν υπάρχουν εγωισμοί, οι πάντες ξέρουν τον ρόλο τους και δουλεύουν πολύ σκληρά. Εννοείται πως όλοι είναι φοβερά παιδιά και χωρίς υπερβολή δεν μπορείς να πεις κάτι για την ατμόσφαιρα των αποδυτηρίων. Δεν μπορείς κάτι αρνητικό για αυτούς, αλλά τα πάντα είναι θετικά στην ομάδα».

«ΘΕΡΜΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΜΑΣ»

Οι πάντες κρίνονται στο παρκέ. Στο άκουσμα του ονόματός του οι οπαδοί του Ολυμπιακού εντυπωσιάστηκαν κάτι που του το δείχνουν και στο δρόμο.

Ο Πάτρικ Γιανγκ στις δηλώσεις του εξέφρασε την… απορία του για την αγάπη που του δείχνουν λέγοντας ότι «Δεν έχω ακόμα κάποια εμπειρία μαζί τους, αλλά τους έχω δει το πώς ζουν τα παιχνίδια. Φαίνεται αστείο επειδή δεν με έχουν δει ακόμα να αγωνίζομαι, αλλά προχωρώντας στον δρόμο στην Αθήνα, στην Γλυφάδα, οι φίλοι του Ολυμπιακού έρχονται και μου σφίγγουν το χέρι και μου λένε πόσο χαρούμενοι είναι που ήρθαν στην ομάδα και τους απαντώ «μα ακόμα δεν με έχετε δει να παίζω;» (γελάει). Αλλά είναι εντυπωσιακός ο τρόπος που αγαπούν τον Ολυμπιακό».

Οσο για το τι του έχει κάνει περισσότερη εντύπωση στον Ολυμπιακό; «Βρίσκεται συνέχεια στα Final 4. Ταυτόχρονα η έκθεση που έχει η ομάδα στο ΝΒΑ και μου δίνει την ευκαιρία να ψαχτώ και πάλι για να επιστρέψω. Είμαι και νέος και αν το θέλει ο θεός μακάρι. Πάντως είμαι στο κατάλληλο σημείο που θα μπορούσα να βρεθώ».

«ΤΟ 100% ΜΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΚΕ»

Αναφορικά με το τι μπορεί να δώσει στον Ολυμπιακό ο Πάτρικ Γιανγκ ήταν συγκρατημένος χωρίς να δώσει υποσχέσεις.

Ο παίκτης τους Θρύλου απάντησε σε αυτό το ερώτημα λέγοντας «Δεν μπορώ ακριβώς να πω. Αλλά μπορώ να πω πως θα δώσω την ψυχή μου στο παρκέ. Εύχομαι ο θεός να με κρατήσει υγιή και εγώ θα δώσω στους φίλους μας το 100% μου. Καρφώματα, τάπες και όλα τα πράγματα που πάντα κάνω. Αυτός είναι στόχος μου».

Για το ρόστερ του Ολυμπιακού και την… πολυκοσμία στην γραμμή των ψηλών, ο Γιανγκ υπογράμμισε πως «Είναι μία ιδανική συγκυρία που υπάρχουν αρκετοί παίκτες στο ρόστερ του Ολυμπιακού ειδικά στους ψηλούς. Έχουμε μεγάλο ανταγωνισμό και με το ταλέντο που υπάρχει σε αυτό το ρόστερ είμαι σίγουρος ότι το ροτέισον θα είναι σφικτό. Ολοι πρέπει να ξέρουν ότι με το που περνάς στο παρκέ οφείλεις να είσαι καλύτερος από αυτόν που πηγαίνει στον πάγκο. Οφείλουμε ο ένας να… πιέζει τον άλλον για να γίνεται καλύτερος. Είναι ευλογία αυτό που γίνεται εδώ».

Τέλος αναφορικά με το ματς του Κυπέλλου, ο Γιανγκ είπε «Εννοείται πως είναι στο μυαλό μου τα ματς με τον Παναθηναϊκό αλλά αυτήν την στιγμή το μόνο που σκεφτόμαστε είναι η επόμενη προπόνηση. Θα κοιτάξουμε την βελτίωσή μας και να συνεχίσουμε να «χτίζουμε» την ομάδα και να γινόμαστε καλύτεροι».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ