2015-10-05 03:40:14
Φωτογραφία για ΦΟΥΛΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!
Στον Ολυμπιακό μετράνε πλέον... αντίστροφα για την επίσημη έναρξη των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων. Η εκκίνηση ως γνωστόν θα γίνει κόντρα στον Παναθηναϊκό, την Πέμπτη (21:00), σε νοκ-άουτ αναμέτρηση για το Κύπελλο Ελλάδας (προημιτελικός).

Από τη Δευτέρα λοιπόν, η προετοιμασία των πρωταθλητών Ελλάδας, θα ενταθεί εκ νέου και θα προσαρμοστεί όπως είναι φυσικό και πάνω στο παιχνίδι, αλλά και τους νέους παίκτες-βαρόμετρα του Παναθηναϊκού. Θα «διαβαστεί» το παιχνίδι του αντιπάλους τους, θα αναλυθεί ώστε οι προπονητές να καταστρώσουν ανάλογα το αγωνιστικό τους πλάνο.

Την Κυριακή δεν φόρτσαραν οι ερυθρόλευκοι, αφού είχε προηγηθεί το φιλικό με τον Αρκαδικό και το πρόγραμμα ήταν χαλαρό, με τους παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου να κάνουν και βάρη. Από σήμερα θα ανέβει και πάλι σε ένταση, με την αγωνιστική φιλοσοφία φυσικά του Έλληνα τεχνικού να μην αλλάζει και να δουλεύει εντατικά πάνω στα κομμάτια αυτά που θα χαρακτηρίζουν το παιχνίδι του Θρύλου.

Πλην του γνωστού θέματος με τον Οθέλο Χάντερ, περαιτέρω προβλήματα δεν αντιμετωπίζει ο Σφαιρόπουλος. Ο Αμερικανός σέντερ μάλιστα πηγαίνει καλά συνεχίζοντας την θεραπεία του, η κατάσταση του βελτιώνεται ωστόσο όπως είναι λογικό και δεδομένο, δεν θα αγωνιστεί την Πέμπτη στο ΣΕΦ κόντρα στους "πράσινους".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ