2015-10-05 13:30:10
Φωτογραφία για Πανικός στο Αεροδρόμιο Λάρνακας – Επιτήδειοι έκλεισαν τους χώρους στάθμευσης
Απίστευτη ταλαιπωρία υπέστησαν το Σάββατο (03/10) πολίτες στο Αεροδρόμιο Λάρνακας λόγω βλάβης που παρατηρήθηκε στις εισόδους στάθμευσης.

Σύμφωνα με την Εφημερίδα «Πολίτης» η βλάβη παρατηρήθηκε από τις 10:00 το βράδυ του Σαββάτου με αποτέλεσμα να το κοινό να μην έχει πρόσβαση τους χώρους στάθμευσης.

Μάλιστα όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα οι πολίτες υποχρεούνταν να σταθμεύσουν σε μη νόμιμους χώρους άλλα και σε χώρους έξω από το Αεροδρόμιο, με την Αστυνομία ν εκδίδει σε όλους εξώδικα.

Το όλο πρόβλημα δημιουργήθηκε σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο της Hermes όταν επέτειοι μετακίνησαν τα ειδικά διαμορφωμένα διαχωριστικά στις εισόδους επιδιώκοντας να προκαλέσουν ζημία στην εταιρεία. Ενώ όπως σημειώνει ο Εκ. της Hermes, αν και παρουσιάστηκε τεχνικό πρόβλημα στις τρεις από τις πέντε εισόδους στάθμευσης, η εταιρεία  παρείχε στο κοινό εισιτήρια που επέτρεπαν την στάθμευση σε νόμιμους χώρους μέχρι να επιδιορθωθεί το πρόβλημα.

Φαίνεται πως οι επιτήδειοι σκόπιμα μετακίνησαν τις εν λόγω πινακίδες στις εισόδους στάθμευσης με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί κομφούζιο και ταλαιπωρία στο κοινό. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ