2015-10-05 18:20:48
Φωτογραφία για Ν. Νυφούδης: Αλλεργικός ο Τσίπρας στις επενδύσεις
Οι θέσεις εργασίας δεν μπορούν να δημιουργηθούν δια μαγείας" υποστηρίζει το στέλεχος του Ποταμιού Νίκος Νυφούδης Μιλώντας στην εκπομπή της Βεργίνα Τηλεόραση "Μέσα σε όλα" με την Φένια Κλιάτση, ο πρώτος επιλαχών βουλευτής του Ποταμιού στη Β' Θεσσαλονίκης τόνισε μεταξύ άλλων πως χρειάζονται τραπεζικές και φορολογικές υποδομές για να είναι ελκυστική η Ελλάδα για να έρθει κάποιος να επενδύσει. "Αλλεργικός ο Τσίπρας στις επενδύσεις...Θέσεις εργασίας δεν μπορούν να δημιουργηθούν δια μαγείας" ανέφερε χαρακτηριστικά.

"Περιμένουμε να δούμε τι θα αλλάξει για να σταματήσει αυτή η βροχή μέτρων. Δεν γίνονται οι απαραίτητες μεταρρυθμίσεις για να παράξει η οικονομία. Όσο δεν καταφέρνουμε να αλλάξουμε τον τρόπο με τον οποίο παράγει η χώρα θα έχουμε όλο και περισσότερα μέτρα με κόψιμο μισθών και συντάξεων" συμπλήρωσε ο Νίκος Νυφούδης.

"Σε κανέναν τομέα από το 80 και μετά δεν έχουμε σχεδιάσει που να πάει η χώρα μετά από 20 χρόνια... Φοβάμαι τους πολιτικούς που είναι αρεστοί στην εποχή που είναι εκλεγμένοι. Κάτι δεν κάνουν καλά. Ο Πολιτικός που οραματίζεται και σκέφτεται κάτι μεγάλο για την πατρίδα του, πολλές φορές είναι δυσάρεστος στο χρόνο που διοικεί." ανέφερε στη συνέχεια.


Παράλληλα, ο Ν. Νυφούδης χαρακτήρισε την τοποθέτηση του Νίκου Φίλη στο υπουργείο Παιδείας ως "επίδειξη δύναμης του Πρωθυπουργού" και τις εκλογές ως "ξεκαθάρισμα του Αλέξη Τσίπρα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ".

Για την συμπίεση των ποσοστών του Ποταμιού ο πρώτος επιλαχών βουλευτής του κόμματος στη Β' Θεσσαλονίκης, υποστήριξε πως οφείλεται στην τεχνητή πόλωση. "Τα αποτελέσματα θα ήταν διαφορετικά αν ο κόσμος ήξερε ότι η διαφορά ήταν στο 6-7%." σημείωσε χαρακτηριστικά.
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ