2015-10-06 11:42:10
Φωτογραφία για «ΕΙΧΑΜΕ ΩΘΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΚΑΙ ΦΑΝΗΚΕ!»
Ψυχολογική ώθηση έδωσε στους παίκτες του Ολυμπιακού το «διπλό» στο Emirates, όπως οι ίδιοι έλεγαν μετά και τη νίκη στην Τούμπα.

Οι ερυθρόλευκοι έκαναν μία τέλεια εβδομάδα, με δύο σπουδαίες εκτός έδρας νίκες, ακριβώς πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος και φαίνεται πως η πρώτη εξ αυτών, στο Λονδίνο, έπαιξε... καθοριστικό ρόλο στην τόνωση της αυτοπεποίθησης των ποδοσφαιριστών του Θρύλου, όπως οι ίδιοι έλεγαν κατά την επιστροφή τους από τη Θεσσαλονίκη.

«Είχαμε πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στην ομάδα. Το κλίμα ήταν πολύ καλό, είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι και κυριαρχήσαμε. Ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να αντιδράσει στον ρυθμό μας και στην κυκλοφορία της μπάλας. Η τεράστια νίκη στο Λονδίνο έδωσε ακόμη μεγαλύτερη ώθηση στην ομάδα και αυτό φάνηκε στο γήπεδο» έλεγαν οι ερυθρόλευκοι σύμφωνα με το Goal.

Και για να χαριτολογήσουμε λίγο, οι παίκτες της ομάδας μας φρόντισαν να επιβεβαιώσουν τον τίτλο του θέματος μας για τον αγώνα της Τούμπας που ήταν ΜΕ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΕΩΣ... ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ