2015-10-06 13:48:07
Φωτογραφία για ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ... ΕΞΕΤΑΖΕΙ Ο ΒΕΝΓΚΕΡ
Η Άρσεναλ κατά τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού δεν προχώρησε σε κάποια προσθήκη ποδοσφαιριστή, πέρα από την απόκτηση του Πετρ Τσεχ από την Τσέλσι για τη θέση του τερματοφύλακα.

Αυτό το γεγονός, όπως έχουμε αναφέρει, προκάλεσε έντονη δυσαρέσκεια στους οπαδούς των "κανονιέρηδων", με τον Αρσέν Βενγκέρ να δέχεται έντονη κριτική από πολλές πλευρές.

Μάλιστα, στη συνέχεια ήρθαν και κάποιοι τραυματισμοί ποδοσφαιριστών, κάνοντας ακόμα πιο... ευάλωτη την Άρσεναλ, καθώς δεν υπήρχαν πολλές λύσεις στο ρόστερ.

Έτσι, ο Αλσατός τεχνικός κοιτάζει να ενισχύσει την ομάδα του κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, προκειμένου να καταφέρει να πετύχει κάποιους από τους στόχους της.

Όπως αναφέρουν ξένα ΜΜΕ, ο Βενγκέρ εξετάζει τις περιτπώσεις των Νολίτο της Θέλτα και του Κοκόριν της Ντιναμό Μόσχας για την επιθετική γραμμή.

Σε αυτό το σημείο να θυμίσουμε, πως ο Ντάνι Γουέλμπεκ μέχρι τα Χριστούγεννα θα απουσιάζει σίγουρα από την αγωνιστική δράση, εξαιτίας τραυματισμού, ενώ και ο Ολιβιέ Ζιρού που είναι ο έτερος επιθετικός της ομάδας πραγματοποιεί μέτριες εμφανίσεις.

Αυτά έχουν σαν αποτέλεσμα ο Βενγκέρ να περιορίζεται στη χρησιμοποίηση λίγων ποδοσφαιριστών για τη θέση του φορ...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ