2015-10-06 14:17:07
Φωτογραφία για ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ... ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ ΤΟΥ ΦΟΡΤΟΥΝΗ ΣΤΟΝ ΦΕΤΙΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει δυναμικά τη φετινή περίοδο, έχοντας καταφέρει ήδη να πάρει ένα μεγάλο «διπλό» στην Ευρώπη, ενώ και στο ελληνικό πρωτάθλημα κυριαρχεί έχοντας το απόλυτο νικών.

Πέρα από το εξαιρετικό σύνολο που έχει δημιουργήσει ο Μάρκο Σίλβα, ο Θρύλος διαθέτει και ποδοσφαιριστές που μπορούν ατομικά να κάνουν τη διαφορά μέσα στον αγωνιστικό χώρο και ένας απ’ αυτούς, είναι ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος σ’ αυτό το πρώτο διάστημα της αγωνιστικής σεζόν, έχει δείξει πως αποτελεί το μεγάλο... «όπλο» των ερυθρόλευκων.

Συγκεκριμένα, ένα τεράστιο επίτευγμα που έχει καταφέρει μέχρι στιγμής ο διεθνής μέσος, αποτελεί το γεγονός, πως βρίσκεται «μέσα» στα 15 από τα 16 γκολ του Ολυμπιακού, στο διάστημα που αγωνίζεται, δείχνοντας πως είναι πραγματικά το «μυαλό» του Θρύλου.

Πέρα από τις ασίστ που έχει μοιράσει στους συμπαίκτες του, αλλά και τα γκολ που έχει πετύχει, πολλές επιθέσεις που κατέληξαν σε γκολ, έχουν ξεκινήσει από τα δικά του πόδια.

Είναι ολοφάνερο, πως πρόκειται για έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή και σε συνδυασμό με το πολύ καλό σύνολο που διαθέτει η ομάδα, οι ερυθρόλευκοι μπορούν να καταφέρουν πολλά πράγματα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ