2015-10-06 21:11:05
Φωτογραφία για ΑΠΟΘΕΩΣΕ ΣΑΝΤΣΕΣ Ο... ΤΣΕΧ
Ο Πετρ Τσεχ μετά την εύκολη νίκη της Άρσεναλ επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 3-0 για το πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ, εστίασε στην εμφάνιση του Αλέξις Σάντσες κόντρα στους «κόκκινους διαβόλους».

Ο Χιλιανός επιθετικός σημείωσε το πρώτο και το τρίτο γκολ των «κανονιέρηδων», βοηθώντας τα μέγιστα στην μεγάλη αυτή επικράτηση στο ντέρμπι της Αγγλίας. Ο Τσέχος γκολκίπερ της ευρωπαϊκής αντιπάλου του Ολυμπιακού, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον συμπαίκτη του, αναφέροντας το πόσο σημαντικό είναι για την ομάδα του, η καλή αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Αλέξις Σάντσες.

Συγκεκριμένα είπε:

«Είναι πάντα δύσκολο για τους παίκτες που έχουν αγωνιστεί στο Κόπα Αμέρικα. Το κατέκτησε, ήταν εκεί για πολύ διάστημα, δεν είχε αρκετό χρόνο να ξεκουραστεί, ήρθε και έπρεπε να κάνει νέο ξεκίνημα. Μπορεί να δει κανείς, πως όσοι αγωνίστηκαν στο Κόπα Αμέρικα έκαναν μέτριο ξεκίνημα με τις ομάδες τους. Είμαστε ευγνώμων που επέστρεψε με ενέργεια, ενθουσιασμό και βλέπεις πως αισθάνεται σίγουρος μετά από εμφανίσεις όπως αυτή, είναι υπέροχο αυτό για την ομάδα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ