2015-10-07 01:16:44
Φωτογραφία για ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ... «ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ» ΓΙΑ ΒΕΝΓΚΕΡ!
«Πονοκέφαλο» έχει προκαλέσει στον Αρσέν Βενγκέρ το θέμα που αντιμετωπίζει ο Αλέξις Σάντσες. Ο Χιλιανός επιθετικός αποχώρησε από το ντέρμπι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, αλλά το ιατρικό επιτελείο της Άρσεναλ, δεν ανησυχεί.

Εκείνος που ανησυχεί πάρα πολύ, είναι ο κόουτς των «κανονιέρηδων», μιας και όχι μόνο έχει ενοχλήσεις ο πιο φορμαρισμένος επιθετικός του (έξι γκολ στα τρία τελευταία παιχνίδια), αλλά είναι αναγκασμένος να... επιβαρυνθεί και με τη συμμετοχή του στους αγώνες της Εθνικής Χιλής.

Ήδη, ο Σάντσες «πέταξε» για να ενσωματωθεί στην αποστολή της Χιλής, για τα παιχνίδια με Βραζιλία και Περού, ωστόσο είναι δεδομένο πως θα υπάρξει συνεννόηση, ώστε να μην αγωνιστεί, σε περίπτωση που δεν είναι τελείως καλά.

Όπως και να ‘χει, ο Βενγκέρ γνωρίζει πως δεν είναι και δύσκολο να πάθει τίποτα χειρότερο ο Σάντσες και αυτό τον τρομάζει πάρα πολύ. Ειδικά σε αυτή τη χρονική περίοδο, όπου κατά πάσα πιθανότατα, τα παιχνίδια με την Μπάγερν Μονάχου, θα κρίνουν το μέλλον της Άρσεναλ στο Champions League.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ