2015-10-07 12:18:13
Φωτογραφία για ΤΖΟΝΣΟΝ : ΑΚΡΩΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Ενθουσιασμένη με την παρουσία των οπαδών του Θρύλου στο πρώτο παιχνίδι της γυνακείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού απέναντι στον Σπόρτιγκ, δήλωσε στον «Γαύρο», η Λικέντρα Τζόνσον.

«Είμαστε άκρως ικανοποιημένες από την προσέλευση του κόσμου. Δεν γνωρίζαμε πραγματικά ότι θα έρθει τόσος πολύ κόσμος για να μας δει από κοντά. Η αλήθεια είναι ότι δεν το είχαμε συνηθίσει αυτό όταν ήμασταν Ελληνικό, αλλά είμαστε ενθουσιασμένες. Τώρα ξεκινάει η σεζόν και περιμένουμε να τους έχουμε όλους δίπλα μας. Γνωρίζω πολλά για τον κόσμο του Ολυμπιακού και είμαι χαρούμενη που θα τους έχουμε κοντά μας».

Για το παιχνίδι με τον Σπόρτιγκ: «Ήρθαν με μεγάλη θέληση για να μπορέσουν να πάρουν κάτι θετικό. Ηταν μερικές φορές που μας πίεσαν λίγο παραπάνω, αλλά μας ξεκόλλησε και ο κόσμος και ήρθε τελικά η νίκη».

Για τη Νίκη Λευκάδας, αντίπαλο του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, στις 11 Οκτωβρίου: «Δεν έχουμε δει κάποιο βίντεο από τη Λευκάδα ακόμα, αλλά ξέρω ότι θα είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα φέτος. Το ματς θα είναι περίεργο γιατί είναι μία νεοφώτιστη ομάδα που δεν έχουμε παίξει μαζί της. Αλλά θα δουλέψουμε και πιστεύω ότι θα έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ