2015-10-07 16:40:08
Φωτογραφία για Σπαράζουν καρδιές στην κηδεία της νεαρής φοιτήτριας [video+photos]
Κρατώντας ένα λευκό τριαντάφυλλο η οικογένεια, οι συγγενείς κι οι φίλοι της τη συνοδεύουν στην τελευταία της κατοικία, στο Α' νεκροταφείο Αθηνών - Τραγικές φιγούρες η μάνα και η γιαγιά της άτυχης κοπέλας.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την κηδεία της νεαρής φοιτήτριας:

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Η έντονη δυσοσμία που προερχόταν από το φωταγωγό κινητοποίησε τους ενοίκους που μόλις αντίκρισαν το σώμα της άτυχης κοπέλας σε προχωρημένη σήψη ειδοποίησαν την αστυνομία. Κανείς δε μπορεί να πιστέψει πώς ένα νέο παιδί, όπως η Μαρία, χάθηκε από τη ζωή. Το σενάριο της αυτοκτονίας φαίνεται ως το πιθανότερο, καθώς στο διαμέρισμα της οικογένειας δεν βρέθηκαν ίχνη διάρρηξης. Ωστόσο, η 21χρονη δεν είχε αφήσει κάποιο, που να παραπέμπει σε αυτοκτονία κι έτσι όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά.

Οι αρχές εξετάζουν όλα τα στοιχεία που έχουν συλλέξει, ενώ αναμένουν και το πόρισμα του ιατροδικαστή Νίκου Καλογριά. Σημειώνεται πως τα πρώτα συμπεράσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης απέκλεισαν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, καθώς το πτώμα δεν φέρει ίχνη. Φέρει, εντούτοις, κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και τραύματα σε όλο το κορμί, πιθανώς από την πτώση από τον τέταρτο όροφο.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ