2015-10-08 16:26:05
Φωτογραφία για ΞΑΝΑ ΣΤΗ ΝΑΞΟ ΜΕ... ΜΑΛΑΣΑΪ Ο ΘΡΥΛΟΣ!
Με νέο πρόσωπο στην αποστολή την διεθνή ακραία η ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού. «Ανταγωνιστικά φιλικά», δήλωσε στο osfp.gr η Τζίνα Λαμπρούση

Με προορισμό τη Νάξο αναχωρεί το απόγευμα της Παρασκευής η αποστολή της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού που θα λάβει μέρος στο διεθνές Τουρνουά που διεξάγεται το τριήμερο 9-10-11 Οκτωβρίου, το οποίο διοργανώνει ο Πανναξιακός και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Οι νταμπλούχες θα βρεθούν για δεύτερη φορά κατά την περίοδο της προετοιμασίας στη Νάξο, όπου ήδη έχουν πραγματοποιήσει ένα πέρασμα και έχουν αντιμετωπίσει στο νησί δυο φορές τον Πανναξιακό, μετρώντας δυο ισάριθμες νίκες (και μια στο Ρέντη). Το νέο πρόσωπο στην αποστολή του Ολυμπιακού είναι η Ναντιέζντα Μαλασάι η οποία αφού ολοκλήρωσε την προηγούμενη εβδομάδα τις υποχρεώσεις της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με την Εθνική Λευκωροσίας έχει τεθεί στη διάθεση του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς. Η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τις: Γιώτα, Κωνσταντίνου, Λαζάρεβιτς, Μαλασάϊ, Λαμπρούση, Κονόμι, Κοκκινάκη, Χριστοδούλου, Τέζα, Εμμανουηλίδου, Τσβετάνοβα, Ζαμπάτη.


Λαμπρούση: «Ανταγωνιστικά φιλικά»

Η κεντρική του Ολυμπιακού, Τζίνα Λαμπρούση αναφερόμενη στο διεθνές Τουρνουά που θα διεξαχθεί στη Νάξο, δήλωσε στο επίσημο site του συλλόγου μας (www.osfp.gr) τα εξής: «Με τον Πανναξιακό έχουμε παίξει ήδη τρία φιλικά αυτό δεν σημαίνει όμως κάτι. Εμείς πρέπει συνέχεια να κοιτάζουμε το δικό μας παιχνίδι, τον τρόπο που αγωνιζόμαστε και ποια στοιχεία πρέπει να βελτιώνουμε από αγώνα σε αγώνα. Αυτό θέλουμε να γίνει και με τις άλλες δυο ομάδες που μετέχουν στο Τουρνουά. Είναι πολύ καλό ότι έρχονται σύλλογοι από άλλες χώρες, όπως η Maritza Plovdiv και δίνουμε τέτοιου είδους φιλικά που είναι ανταγωνιστικά γιατί θα μας βοηθήσουν να είμαστε έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος. Πιστεύω θα γίνουν τρεις πάρα πολύ καλοί αγώνες. Έχουμε δουλέψει πολύ καλά όλο αυτό το διάστημα και με την ένταξη της Μαλασάι, έχει συμπληρωθεί το ρόστερ».

Αναλυτικά το πρόγραμμα της διοργάνωσης:

Παρασκευή 09/10

14.30 Εκδήλωση Έναρξης – Συνέντευξη Τύπου Διοργάνωσης

18.00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. – VC Maritza Plovdiv

20.30 Πανναξιακός Α.Ο.Ν. – Α.Σ. Άρης

Σάββατο 10/10

17.30 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. – Α.Σ. Άρης

20.00 Πανναξιακός Α.Ο.Ν. – VC Maritza Plovdiv

Κυριακή 11/10

12.00 Α.Σ. Άρης – VC Maritza Plovdiv

14.30 Πανναξιακός Α.Ο.Ν. – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.

16.30 Απονομή επάθλου νικητών
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ