2015-10-08 17:50:06
Φωτογραφία για ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΝΕΘ ΓΙΑ... ΦΟΡΤΟΥΝΗ (ΡΗΟΤΟ)
Τον Κώστα Φορτούνη έχουν βάλει στο... στόχαστρό τους αρκετές αγγλικές ομάδες, μεταξύ των οποίων είναι η Τότεναμ και η Έβερτον.

Μάλιστα, η... παρακολούθηση έχει φτάσει σε προχωρημένο στάδιο, καθώς όπως αναφέρει η ιστοσελίδα "clubcall.com", ο προπονητής της Έβερτον, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, αναμένεται να παρευρεθεί στις εξέδρες του γηπέδου όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας της Ελλάδας με τη Βόρεια Ιρλανδία, ώστε να παρακολουθήσει τον μέσο του Ολυμπιακού.

Το δημοσίευμα γράφει χαρακτηριστικά «Ο τεχνικός της Έβερτον, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, είναι ένας από τους προπονητές που ενδιαφέρονται για τον μέσο του Ολυμπιακού, Κώστα Φορτούνη. Ο Έλληνας διεθνής έχει βάλει πέντε γκολ φέτος και έχει συγκεντρώσει τα βλέμματα πολλών σκάουτερ, με την Έβερτον και την Τότεναμ να ενδιαφέρονται κι αυτές», και καταλήγει.

«Ο Μαρτίνεθ θα παρακολουθήσει στενά τον 23χρονο στο παιχνίδι της Ελλάδας με τη Βόρεια Ιρλανδία στο "Γουίντσορ Παρκ" την Πέμπτη το βράδυ, καθώς οι φιλοξενούμενοι ψάχνουν τους δύο βαθμούς που χρειάζονται για να προκριθούν στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα γίνει του χρόνου στη Γαλλία».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ