2015-10-09 00:23:23
Φωτογραφία για ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ! ΝΕΑ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ...
Η Εθνική Ελλάδας υπέστη ακόμα μια ντροπιαστική ήττα στα προκριματικά του Euro 2016, αυτή τη φορά εκτός έδρας από τη Β. Ιρλανδία με 3-1 και τερματίζει οριστικά στην... τελευταία θέση του ομίλου.

Ένα ματς απέμεινε πριν ολοκληρωθεί το... μαρτύριο της "γαλανόλευκης" στα προκριματικά του Euro 2016, μετά και τη νέα αποψινή ήττα από τη Β. Ιρλανδία με το ευρύ και ντροπιαστικό (με τον τρόπο που εξελίχθηκε) σκορ.

Η ομάδα του Κώστα Τσάνα ακόμα και όταν παρουσιάστηκε ως ομάδα στο α’ ημίχρονο δέχθηκε γκολ και απλά στο δεύτερο κατέρρευσε μέσω δύο... κόρνερ, εμφανίζοντας το «σκιάχτρο» των περισσότερων αγώνων αυτής της προκριματικής φάσης.

Το μόνο που κατάφερε η εθνική ήταν να πετύχει το γκολ της… τιμής όταν ο Τοροσίδης έκανε την παράλληλη μπαλιά στον Αραβίδη και ο παίκτης της ΑΕΚ στο 87’ «έγραψε» το 3-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Αυτή η νέα ήττα σηματοδοτεί όπως είναι φυσικό και πολλά αρνητικά ρεκόρ, με κυριότερο το γεγονός ότι για πρώτη φορά η Ελλάδα τερματίζει τελευταία σε προκριματική φάση, αφού ακόμα και να νικήσει στο Ελσίνκι στην ισοβαθμία, τα Νησιά Φερόε έχουν προβάδισμα έχοντας δύο νίκες κόντρα στην Ελλάδα.


Ελλάδα (Κώστας Τσάνας): Καρνέζης - Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος, Μόρας, Χολέμπας - Τζιόλης, Σάμαρης – Καρέλης (64’ Μάνταλος), Κονέ (71’ Πέλκας), Αραβίδης – Μήτρογλου (76’ Αθανασιάδης)

Β. Ιρλανδία (Μάικλ Ονίλ): Μακγκόβερν, Μακνέρ (Μακάλοχ), Μακόλεϊ, Κάθκαρτ, Μπραντ, Έβανς, Γουόρντ (81' Μακγκίν), Ντάλας, Νόργουντ, Ντέιβις, Μαγκένις (78’ Μπόις).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ