2015-10-09 11:27:18
Φωτογραφία για O Τσίπρας στην άσκηση «Παρμενίων»: Με στρατιωτικό δερμάτινο τζάκετ που έγραφε το όνομά του... πιλοτάρει C130 [photos]
Στην Αλεξανδρούπολη και στο πεδίο ασκήσεων της περιοχής όπου διεξάγεται η στρατιωτική... άσκηση «Παρμενίων 2015» βρίσκεται σήμερα ο πρωθυπουργός.

Ο Αλέξης Τσίπρας, συνοδευόμενος από τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο, την υφυπουργό Μακεδονίας-Θράκης Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά και τον Νίκο Παππά, παρακολούθησε την τελική φάση της άσκησης, ενώ στο πεδίο των ασκήσεων τον περιήγησε ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Βαγγέλης Αποστολάκης.

Ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίστηκε με ένα δερμάτινο τζάκετ το οποίο στα δεξιά του έφερε το έμβλημα της Πολεμικής Αεροπορίας, ενώ στα αριστερά αναγραφόταν το όνομά του και η ιδιότητά του («πρωθυπουργός»). Αντίστοιχη ήταν και η ενδυματολογική επιλογή του Πάνου Καμμένου, ο οποίος φορούσε ένα μπουφάν παραλλαγής.

Στη συνέχεια ο Αλέξης Τσίπρας επιβιβάστηκε σε ένα C130 και κάθισε στη θέση του συγκυβερνήτη. Φορώντας τα απαραίτητα ακουστικά, ο πρωθυπουργός έλαβε σχετική ενημέρωση πιθανότατα για τον τρόπο λειτουργίας του πολεμικού αεροσκάφους, ενώ ο ίδιος στις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν φαίνεται να δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ